Juniorsektionen

Dags för sommarläger 2019

FULLBOKAT men reservlista finns. Anmäl dig så får vi se om du kommer med!

Det är dags att anmäla sig till årets sommarläger! Vi har begränsat med platser, det är först till kvarn som gäller!

Om du vill ladda ner inbjudan så kan du klicka på bilden så kommer det en pdf-fil som du kan ladda ner och skriva ut om du önskar!

Välkommen!

Kom-igång-lägret påsken 2019

Den 19 och 20 april hade vi Kom-igång-läger för juniorer på klubben och det var 16 förväntansfulla juniorer från flera klubbar som deltog.  Helgen bjöd på ett otroligt fint väder med   sol från klar blå himmel och en temperatur upp mot 20 grader.

Lägret började med att rosta av halvlånga inspel på vår driving range som övergick i träning på långa slag. Förmiddagen avslutades i vårt fina övningsområde där det tränades på närspel och puttning. Efter den gemensamma lunchen spelade vi på vår par 3 bana.

Lördagen började med att träna på lite svårare närspelslag över bl.a. bunker och från ruffen.

Förmiddagen avslutades med bunkerträning och puttning. Efter lunch spelade vi både på Slottsbanan och vår par 3 bana.

Träning 2019

Klicka här så får du veta mer om juniorträningen 2019!

Anmäl och betala till Receptionen.

Anmälan går också bra att göra till nån av funktionärerna i Juniorsektionen

Tel          044-355035

E-post:  info@dwgolfklubb.se