Gäst

Grupprabatt

Gör vårutflykten 2020 till en unik golfupplevelse på DWGK

Välkomna till Degeberga-Widtsköfle Golfklubb! Vår anläggning har två golfbanor och en footgolfbana vilket gör att en vårutflykt till oss passar alla medlemmar i Er klubb.

Slottsbanan – vår vackra och utmanande 18 hålsbana av linkskaraktär är uppbyggd på ren sandjord vilket gör att banan är spelklar tidigt om våren.

Vår korthålsbana, en 9 håls par 3-bana med hål från 90-160 meter, håller väldigt hög klass. Den är bra för spelare som är nya på golf då man inte behöver grönt kort för att spela på den.

Vi erbjuder också en 9 håls footgolfbana på korthålsbanan som ger möjlighet för de som inte spelar golf att följa med och prova på Footgolf.

I vårt erbjudande ingår morgonfika vid ankomst. Därefter uppvärmning på gräsrange och puttinggreen med fria rangebollar. Sedan blir det 18 hål på Slottsbanan alternativt 2 x 9 hål på korthålsbanan eller 2 x 9 hål på footgolfbanan. Efter spelet avslutas dagen med lunch inkl. måltidsdryck och kaffe/te.

Priset för erbjudandet vid minst 15 personer är 395 kr per person (Sydpoolen) och övriga 445 kr per person. Är Ni färre som vill komma till vår klubb tar vi fram ett pris till Er utifrån antalet deltagare.

Välkommen att boka

Telefon 044 – 355035
E-post: info@dwgolfklubb.se

Degeberga-Widtsköfle Golfklubb
Segesholmsvägen 126
297 31 Degeberga

Vårutflykt 2020 DWGK