Tisdagsgolfen 2022

Klubbens tisdagsgolf 2022

Välkommen att vara med på tisdagsgolfen!

Tisdagsgolfen är vår traditionella tisdagstävling öppen för alla damer och herrar som är medlemmar i DWGK – oavsett handicap. Tävlingen spelas som singel slagspel över 18 hål med för speldagen aktuellt handicap. Tävlingen går av stapeln varje tisdag från 12 april 2022 till 20 september 2022 – och för att vara med i slutstriden (Order of Merit ) som årets Tisdagsgolfare krävs att du registrerat resultat minst 8 tisdagar under den perioden. Tävlingsledningen bestämmer vilken tee som spelas respektive speldag.

OBS: Du får gärna vara med och spela Tisdagsgolfen utom tävlan! Det går alltså bra att du anmäler dig till tävlingen utan att betala in anmälningsavgiften. Du blir då lottad i en boll och spelar sällskapsgolf – men behöver inte lämna in scorekort och är inte med i tävlingen. Du ansvarar då själv för att registrera ditt resultat på ”MinGolf.se” så att du får rätt handicap.

Symbolisk prisutdelning sker till 1.a, 2:a och 3:e plats vid varje deltävling – och naturligtvis till Årets Tisdagsgolfare vid sista tävlingen 20 september!

OBS: Se till att du har rätt telefonnummer registrerat i Min Golf så att vi enkelt kan komma i kontakt med dig!

Tävlingsledare är Gunnar Perminger och Arne Melander.

Anmälan och avanmälan

Anmälan och avanmälan till tisdagsgolfen görs via ”MinGolf.se”.

För att delta i tävlingen betalas anmälningsavgift enligt instruktioner i ”MinGolf.se”.

En gång anmäld – alltid anmäld – fram tills du avanmält dig! Du behöver alltså inte anmäla dig varje tisdag eftersom tävlingsledningen kopierar startfältet från första tisdagen till kommande tisdag. Om du däremot inte kan delta en tisdag är det viktigt att du avanmäler dig i ”MinGolf.se”. Villl du sedan delta igen gör du en ny anmälan i ”MinGolf.se”. Anmälningsavgiften behöver du dock inte betala mer än en gång!

När du kommer till klubben anmäler du ankomst i Receptionen – och kan då samtidigt beställa mat/fika efter 9 och/eller 18 hål!

OBS: För att underlätta arbetet för vår Reception vill vi att eventuellt sen anmälan respektive avanmälan sker direkt till Gunnar Perminger via mail eller sms – gunnar.perminger@telia.com alt sms mobil 070-3729245. Viktigt kontakta Gunnar och inte receptionen när det gäller detta. Om du kommer jag på sent att jag gärna vill spela men inte anmält mig – kom till golfklubben – det finns alltid plats i någon boll – vi går normalt 3 i bollen. Dock är det inte säkert att du kan vara med i tävlingen!

Startlista

Startlista och starttid publiceras på söndagen innan speldagen.och kommer till dig via mail! Var på plats på starthålet i god tid!

Starttider varierar beroende på säsong

Första spelomgång 2022 är tisdag 12 april kl 09:00

Från och med tisdag 28 juni startar vi 07:30

Från och med tisdag 9 augusti startar vi 09:00

Sista tävlingsomgång är tisdag 20 september – och beroende på intresse avslutar vi med en utflykt till annan golfklubb i närheten.