Tisdagsgolfen 2024

Klubbens tisdagsgolf 2024

Välkommen att vara med på tisdagsgolfen!

Tisdagsgolfen är vår traditionella tisdagstävling öppen för alla damer och herrar som är medlemmar i DWGK – oavsett handicap. Tävlingen spelas som singel slagspel över 18 hål med för speldagen aktuellt handicap. Tävlingen går av stapeln varje tisdag från 26 Mars 2024 till 24 september 2024 – och för att vara med i slutstriden (Order of Merit) som årets Tisdagsgolfare krävs att du registrerat resultat minst 8 tisdagar under den perioden. Tävlingsledningen bestämmer vilken tee som spelas respektive speldag.

Prisutdelning till dom bästa tisdagsgolfarna sker vid avslutningen den 24 september!

OBS: Du får gärna vara med och spela Tisdagsgolfen utom tävlan! Det går alltså bra att du anmäler dig till tävlingen utan att betala in anmälningsavgiften. Du blir då lottad i en boll och spelar sällskapsgolf. Lämnar du in scorekort kommer ditt resultat att registreras och ditt handicap att justeras. Du är däremot inte med i tävlingen ”Order of Merit”.

OBS: Se till att du har rätt telefonnummer registrerat i Min Golf så att vi enkelt kan komma i kontakt med dig!

Tävlingsledare är Gunnar Perminger och Arne Melander.

Anmälan och avanmälan
Anmälan och avanmälan till tisdagsgolfen görs via ”MinGolf.se”.

Tävlingsavgift:
För att delta i tävlingen betalas anmälningsavgift till
Swish Arne Melander mobil 076 024 17 91.
Tävlingsavgift 2024 är 400 Kronor.
Du får ett sms att avgiften är betald.
Avgiften utgör grunden till priserna som utdelas till dom bästa tisdagsgolfarna.

Information finns också i ”MinGolf.se”.

En gång anmäld – alltid anmäld – fram tills du avanmält dig! Du behöver alltså inte anmäla dig varje tisdag eftersom tävlingsledningen kopierar startfältet från första tisdagen till kommande tisdag. Om du däremot inte kan delta en tisdag är det viktigt att du avanmäler dig i ”MinGolf.se”. Vill du sedan delta igen gör du en ny anmälan i ”MinGolf.se”. Anmälningsavgiften behöver du dock inte betala mer än en gång!

När du kommer till klubben anmäler du ankomst i Receptionen – och kan då samtidigt beställa mat/fika efter 9 och/eller 18 hål!

OBS: För att underlätta arbetet för vår Reception vill vi att eventuellt sen anmälan respektive avanmälan sker direkt till Gunnar Perminger via mail eller sms – gunnar.perminger@telia.com alt sms mobil 070-3729245 eller arnemelander@icloud.com  sms mobil 0760-241791.

Viktigt att kontakta Gunnar eller Arne och inte receptionen när det gäller detta. Om du kommer på sent att du gärna vill spela men inte anmält dig – kom till golfklubben – det finns alltid plats i någon boll – vi går normalt 3 i bollen. Dock är det inte säkert att du kan vara med i tävlingen!

Startlista

Startlista och starttid publiceras på söndagen innan speldagen och meddelas dig via mail. Var på plats på starthålet i god tid!

Starttider varierar beroende på säsong

Första spelomgång 2024 är tisdag 26 mars 09:00

Från och med tisdag 25 juni startar vi 07:30

Från och med tisdag 13 augusti startar vi 09:00

Sista tävlingsomgång är tisdag 24 september – och beroende på intresse avslutar vi med en utflykt till annan golfklubb i närheten.
”Order of merit” avslutas den 17 september men vi tävlar även den 24 september men då som en separat tävling.