Tisdagsgolfen 2021

Klubbens tisdagsgolf 2021

Välkommen med på tisdagsgolfen!

OBS! Från och med den 11 maj, kommer det att finnas en ”resultatlista”, på anslagstavlan, i gången bredvid receptionen. Meningen är att de som är intresserade skall anteckna sina netto-resultat. Varje boll är själva ansvariga för att det blir rätt.

Observera att detta inte är någon tävling, utan bara ett sätt för alla att se hur man ligger till, jämfört med övriga tisdagsgolfare..

Anmälan och avanmälan till tisdagsgolfen görs via ”min golf”.
Startlista och starttid publiceras och kommer till dig via mail på Söndagen.

För att underlätta arbetet för vår reception vill vi att sen anmälan respektive avanmälan sker direkt till Gunnar Perminger
via mail eller sms – gunnar.perminger@telia.com alt sms mobil 070-3729245.
Viktigt kontakta Gunnar och inte receptionen när det gäller detta.

Kommer jag på sent att jag gärna vill spela men inte anmält mig – kom till golfklubben – det finns alltid plats i någon boll – vi går normalt 3 i bollen.

1:a start tisdagsgolfen är 08.00 fram till midsommar (22 Juni).
Från den 29 Juni startar vi 07.30.

Receptionen vill gärna att vi innan vi går ut och spelar lämnar in beställning på mat/smörgås som vi vill ha efter 9 eller 18 hål. Lämna en lapp i luckan i receptionen på din beställning.