Seriespel herrar 2021

Kontaktperson:
Gunnar Perminger
gunnar.perminger@telia.com , mobil 070-3729245.

Facebookgrupp:
”Degeberga-Widtsköfle GK Seriespel Herrar”

”Herrarnas seriespel är nu helt inställt för 2021”

(Läs informationen som kom 2021-04-22)

Så här var tanken att årets seriespel skulle varit upplagt:

Ett lag i H50, två lag i H60 och ett lag i H70.

Nedan en länk till spelschema, med datum och plats:

I spelschemat visas, av någon anledning, att Degeberga skall spela med två lag, i H70. Vi har anmält ett lag. Kanske bestämmer vi att spela med två lag, men det är helt beroende på hur många som vill delta.

Varje serie består av sex, eller ibland fem, lag. Vi spelar alltså fem eller sex rundor, på olika banor och med olika medspelare. Resultaten räknas så att de fyra bästa i varje lag räknas samman, till lagets resultat. I varje omgång delas det ut pris, till de tre bästa brutto-, respektive netto-resultaten.

Nedan en länk till tävlingsvillkor:

Laguttagning sker så att de sex spelarna, med lägst handikapp, spelar första omgången. Därefter tas laget ut så att de två spelare, vars resultat inte räknades in i lagets sammanlagda resultat, står över nästa omgång. Förhoppningsvis kommer vi att bli så många, i varje åldersklass, att det kommer att finnas reserver, då vi inte kan räkna med att alla kan ställa upp i varje omgång.

Lagledare:

H50                    Hans Persson                               hp@t-kartor.se

H60, två lag     Arne Melander                           0760-241 791                             arnemelander@icloud.com

H70                    Gunnar Perminger                     070-372 92 45                            gunnar.perminger@telia.com

Planer finns för en träff, där de som visat intresse att vara med, kan ses på klubben och spela en runda tillsammans. Jag återkommer med tid/datum.

Upplev kamratskap och nya banor

Jag vill också uppmana alla att ställa upp och representera vår klubb. Det är fantastiskt roligt att åka runt och uppleva kamratskap, både inom laget, och med andra klubbar, samtidigt som det är en upplevelse att spela andra banor.

Gunnar Perminger