Golf

Grönt Kort – börja spela golf

Kurser – PGA Pro Måns Lundberg

Paketet innehåller 2 lektioner där varje lektion är 1 tim och 50 min under två dagar (se under kurstillfällen nedan).

Välkommen att anmäla dig  i receptionen.
Vi hjälper dig att komma igång!

Tel:       044-355035

Epost: info@dwgolfklubb.se

Datum för nya Grönt Kort-kurser 2023

Datum kommer att finnas under början av 2023! Kontakta Receptionen 044-355035.

Sä här går det till att få Grönt Kort

• Registrera sig gratis

Börja med att registrera dig för att få ett personligt Golf-ID. Med det kan du börja din resa mot Grönt Kort.

• Kom igång direkt med registrering och teori

På den kostnadsfria Grönt Kort-webben lär du dig teorin på ett enkelt sätt. Läs, titta, lyssna och svara på quiz samt registrera resultaten – se länken nedan!

Registrering och teori gör du via denna länk. http://borjaspela.golf.se/

• Spelprov

Klara av att spela nio hål på handicap 54. Ronden spelas på en slopad bana med markör och registreras i Min Golf. (På DWGK kan man alternativt spela korthålsbanan på 45 slag med markör, som blir likvärt handicap 54). Behöver du hjälp med svingen går du en golfkurs med klubbens PRO – se våra Grönt kort-kurser!

• Få ditt kort aktiverat av en golfklubb – klart!!

Du behöver ett medlemskap i en golfklubb för att bli registrerad i Golfens IT system (GIT). Hos oss kan du anmäla dig till Grönt Kort kurs som innefattar olika typer av medlemskap beroende på hur du vill fortsätta att spela! Kontakta Receptionen (044-355035/ info@dwgolfklubb.se) för att få personlig vägledning!

1: Grönt kort utbildning
995 kr (1 490 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars nästa år)

I detta ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro, fria rangebollar samt spel på korthålsbanan under utbildningstiden (ej medlemskap).

2: Grönt kort utbildning och medlemskap korthålsbanan
1 495 kr (1 990 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars nästa år)

I detta paket ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro samt medlemskap 2021 på vår Korthålsbana.

3: Grönt kort utbildning och medlemskap på Slottsbanan 2022
2 495 kr. (2 990 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2022)

I detta paket ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro samt medlemskap på Slottsbanan

OBSERVERA:
Om du önskar privatlektioner istället för grupplektioner tillkommer 200 kr per lektionstillfälle.