Golf

Kurs:
10-11 /7 kl.13-14:50
21-22 /7 kl.13-14:50

Välkommen att anmäla dig  i Receptionen eller kontakta oss! Vi hjälper dig att komma igång!

Tel:       044-355035
Epost: info@dwgolfklubb.se

För att få Grönt Kort behöver spelaren:

registrera sig och får då ett Golf-ID.
Det gör du direkt via denna länk. http://borjaspela.golf.se/

• Klara av kunskapstesterna i Grönt Kort-utbildningen.
  • Klara av att spela nio hål på handicap 54.
  • Få sitt kort aktiverat av en golfklubb.

Utbildningen består av flera uppgifter om golfteori med tillhörande kunskapstest som spelaren genomför i egen takt.

När spelaren har uppnått tillräcklig spelfärdighet genom träning och utbildning på golfklubben, ska han eller hon spela minst nio hål på handicap 54. Ronden spelas på en slopad bana med markör och registreras i Min Golf. (På DWGK kan man alternativt spela korthålsbanan på 45 slag med markör, som blir likvärt handicap 54).

När alla delmoment är avklarade och spelaren har registrerat en godkänd rond kan golfklubben aktivera det gröna kortet i GIT.

Vi erbjuder
Grön kort utbildning
Fortsättningskurs för 37+ handicap
Privat lektioner
Medlemsträning under året

Nytt! Hyr golfklubbor till 15 mars 2021 för 495 kr!

Välj paket

1: Grönt kort utbildning
995 kr (1 490 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2021)

I detta ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro, fria rangebollar samt spel på korthålsbanan under utbildningstiden (ej medlemskap).

2: Grönt kort utbildning och medlemskap korthålsbanan 2020
1 495 kr (1 990 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2021)

I detta paket ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro samt medlemskap 2020 på vår Korthålsbana.

3: Grönt kort utbildning och medlemskap på Slottsbanan 2020
2 495 kr. (2 990 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2021)

I detta paket ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro samt medlemskap på Slottsbanan. Obs: Fritt spel på Skepparslöv GK ingår inte.

OBSERVERA:
Utbildningen Grönt kort genomförs som grupplektioner vid schemalagda tider. Kontakta vår PGA-Pro Måns Lundberg för att få uppgift om vilka tider som gäller. Om du önskar privatlektioner istället för grupplektioner tillkommer 200 kr per lektionstillfälle.

Utbildningsprocess mot grönt kort

1. 4 x 55 min introduktionslektioner av PRO där hela spelet har gåtts igenom (utslag, fairwayslag, pitch, chip, putt, bunker). Om du inte tagit PRO lektioner hos oss skall det finnas intyg/kvitto från annan PRO som går att kolla upp. Under tiden som lektionerna ges av klubbens PRO spelar man fritt på Lilla banan.
  2. Medlemskap i DWGK. Utöver Grönt Kort-kostnaden kan man lösa ett paket som inkluderar medlemskap på Lilla banan året ut, alternativt fullvärdigt medlemskap på Slottsbanan (inkluderar Lilla banan) också året ut (se priser i stycket ovanför).
  3. Spel på Korthålsbanans 9 hål samt ev fler lektioner av PRO (ingår ej i grundpriset). Scorekort som visar 45 slag på 9 hål skall vara signerat av fadder/medspelare som har officiellt hcp. Alternativt 45 slag på 9 hål från 150 meterspinnen på Slottsbanan signerat av golf-fadder/medspelare.
  4. Utbildningsboken Grönt Kort (SISU Utbildningsböcker) och tillhörande web-utbildning inkl tester. Boken kan du t.ex. köpa i Receptionen hos oss. Då testerna är klara skall resultatet exporteras till info@dwgolfklubb.se eller lämnas in till Receptionen. Testerna behöver inte göras om spelaren är yngre än 13 år. (Det förutsätts att dessa yngre spelare inhämtar motsvande  kunskaper under utbildningens gång).
  5. Receptionen sammanställer underlag till Ekonomi som registrerar i GIT och tilldelar golf-id (om det inte skett tidigare) och hcp 54.
  6. Den nye spelaren kan sedan börja sin vandring mot hcp 36!

Lycka till!

Grönt Kort boken

Köp ditt personliga exemplar av Grönt Kort boken i Receptionen. Boken kostar 250 kr och innehåller allt du behöver veta för att klara testerna för Grönt Kort.

Boken innehåller också personlig inloggningskod till web-lektioner och tester som skall göras och lämnas in till klubben. Skicka testerna till e-post info@dwgolfklubb.se eller lämna in resultatet i Receptionen.

Vill du läsa mer om Golfförbundets information om Grönt Kort – klicka här så kommer du till deras hemsida!