Golf

Grönt kort – börja spela golf

Kom in till oss i Receptionen eller kontakta oss! Vi hjälper dig att komma igång!

Nytt 2019: Hyr golfklubbor fram till 15 mars 2020 för 495 kr!

Tel:       044-355035

Epost: info@dwgolfklubb.se

Välj paket

1: Grönt kort utbildning – 995 kr (1 490 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2020)

I detta ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro, fria rangebollar samt spel på korthålsbanan under utbildningstiden (ej medlemskap).

2: Grönt kort utbildning och medlemskap korthålsbanan 2019 – 1 495 kr (1 990 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2020)

I detta paket ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro samt medlemskap 2019 på vår Korthålsbana.

3: Grönt kort utbildning och medlemskap på Slottsbanan 2019 –  2 495 kr. (2 990 kr inkl hyra av golfklubbor t.om. 15 mars 2020)

I detta paket ingår 4 stycken 55-min grupplektioner av PGA-Pro samt medlemskap på Slottsbanan. Obs: Fritt spel på Skepparslöv GK ingår inte.

OBSERVERA: Utbildningen Grönt kort genomförs som grupplektioner vid schemalagda tider. Kontakta vår PGA-Pro Måns Lundberg för att få uppgift om vilka tider som gäller. Om du önskar privatlektioner istället för grupplektioner tillkommer 200 kr per lektionstillfälle.

Utbildningsprocess mot grönt kort

1. 4 x 55 min introduktionslektioner av PRO där hela spelet har gåtts igenom (utslag, fairwayslag, pitch, chip, putt, bunker). Om du inte tagit PRO lektioner hos oss skall det finnas intyg/kvitto från annan PRO som går att kolla upp. Under tiden som lektionerna ges av klubbens PRO spelar man fritt på Lilla banan.
  2. Medlemskap i DWGK. Utöver Grönt Kort-kostnaden kan man lösa ett paket som inkluderar medlemskap på Lilla banan året ut, alternativt fullvärdigt medlemskap på Slottsbanan (inkluderar Lilla banan) också året ut (se priser i stycket ovanför).
  3. Spel på Korthålsbanans 9 hål samt ev fler lektioner av PRO (ingår ej i grundpriset). Scorekort som visar 45 slag på 9 hål skall vara signerat av fadder/medspelare som har officiellt hcp. Alternativt 45 slag på 9 hål från 150 meterspinnen på Slottsbanan signerat av golf-fadder/medspelare.
  4. Utbildningsboken Grönt Kort (SISU Utbildningsböcker) och tillhörande web-utbildning inkl tester. Boken kan du t.ex. köpa i Receptionen hos oss. Då testerna är klara skall resultatet exporteras till info@dwgolfklubb.se eller lämnas in till Receptionen. Testerna behöver inte göras om spelaren är yngre än 13 år. (Det förutsätts att dessa yngre spelare inhämtar motsvande  kunskaper under utbildningens gång).
  5. Receptionen sammanställer underlag till Ekonomi som registrerar i GIT och tilldelar golf-id (om det inte skett tidigare) och hcp 54.
  6. Den nye spelaren kan sedan börja sin vandring mot hcp 36!

Lycka till!

Grönt Kort boken

Köp ditt personliga exemplar av Grönt Kort boken i Receptionen. Boken kostar 250 kr och innehåller allt du behöver veta för att klara testerna för Grönt Kort.

Boken innehåller också personlig inloggningskod till web-lektioner och tester som skall göras och lämnas in till klubben. Skicka testerna till e-post info@dwgolfklubb.se eller lämna in resultatet i Receptionen.

Vill du läsa mer om Golfförbundets information om Grönt Kort – klicka här så kommer du till deras hemsida!