Juniorträning

Uteträning

Välkommen till juniorträningen som är lördagar from 18/4 kl 10-12.

Medföljande föräldrar får gratis rangebollar och fritt spel på korthålsbanan tiden då juniorträningen pågår.

Här hittar du oss under ”DWGK junior”

Sprid gärna denna information till andra som ni tror kan vara intresserade.

Dags att anmälan sig till Sommarläger som är 20-23 juli.

Årets sommarläger för juniorer brukar vara väldigt populärt och då vi har begränsat med platser har ni som varit med på läger tidigare eller är med på lördagsträningarna förtur.

Självklart kommer vi att ta hänsyn till corona-situationen vid tidpunkten och kommer vid behov att anpassa upplägget på liknande sätt som vid påsklägret. Kostnad för lägret 1 100 kr.

Länk till Sommarläger 2020 juniorerna

Klubbtröjor

Juniorerna erbjuds att köpa klubbtröjor till rabatterat pris. För juniorer i träningen eller på läger kommer priset att vara 249 kr oavsett storlek (ordpris 299-499 kr). Testa storlek i receptionen så gör vi en gemensam beställning.

Peter Cederblad
Degeberga-Widtskövle GK