DWGK Damer kat 3 vinner sin serie!

Grattis till våra damer som vinner Skåneserien Kat 3 vid finalen på Abbekås GK onsdag 18 sep 2019! Klicka här eller på bilden för att läsa mer om den rafflande slutstriden!

DWGK H70 vinner sin serie och går till Div 2

Grattis till vårt herrlag i div 3 NO som vinner sin serie och går till div 2 nästa år! Klicka här eller på bilden för att läsa mer!

Tisdagsgolfen 2019 avgjord

Prisutdeling i tisdagsgolfen gick av stapeln på Ystad GK tisdag 17 sep där pristagarna hyllades efter en härlig (!!) runda golf spelades i mycket kraftig blåst, och god lunch. Klicka här eller på bilden för att läsa mer!

Ålaslaget avgjort söndag 15 sep

Ålaslaget – årets sista klubbtävling – spelades som flaggtävling söndag 15 sep. Utmanande golf på en underbar bana  med fina priser från Rökeriet.

Pristagare som gratuleras och som får njuta av höstens läckerheter:

1: Mats Nilsson
2: Micke Rahm
3: Thomas Bergenholtz
4: Ullastina Cronqvist

Träffpunkt DWGK slut för säsongen

Efter önskemål från medlemmar har klubben arrangerat Träffpunkt DWGK för oss som önskat spela golf utan att tävla. Intresset har varit ”måttligt” och aktiviteten upphör nu för säsongen men kommer säkert igen till våren. Håll utkik i medlemsnytt och på hemsidan!

DWGK Damer till Aralslöv GK 24 sep

24 sep: Damernas sista utflykt för året går till ARASLÖV GK den 24 sep kl 9.10 – 9.40. Till en kostnad av 480 kr får vi greenfee, fika och lunch. Man anmäler sig på listan på klubben senast den 16/9. Vi försöker samåka.

Välkomna/Damsektionen

Lokalföreningen Open avgjord

Efter en fantastisk lördag på DWGK utsågs vinnare och nästan trettio andra pristagare! Grattis till alla och stort tack till Lokalföreningen i Brösarp för en fint arrangerad tävling! Klicka för mer info!

Vi ses nästa år!

Damernas måndagsgolf 26 augusti – OBS!

Måndagen den 26 augusti är vi välkomna att delta i spelet med Skepparslövs damer efter lunch på Skepparslövs Gk, då vi inte har några starttider där på fm. Kolla på deras hemsida när de går ut. De som hellre spelar på morgonen träffas 8.45 på Degeberga för vanlig måndagsgolf. Ingen anmälan behövs.

Gunilla Karlsson

BOA damer kommer till DWGK 2 sep istf 21 aug kl 09:00

Damernas utbyte med BOA Olofström är flyttat till måndagen den 2/9. Vi samlas kl 9.00 då de som önskar tar en fika med gästerna och informeras om dagens tävlingsform, poängbogey i valstakt med spelare från båda klubbarna. Spelet startar kl 9.36
och prisutdelningen äger rum i samband med en gemensam lunch. De som önskar äta buffé till en kostnad av 110 kr, där fikat före också ingår, antecknar detta på anmälningslistan på klubben.

Gunilla Karlsson

Klubbmästerskapet 2019 avgjort!

Grattis till klubbmästare Magnus Persson som kom in på fantastiska 222 slag efter 54 hål!

Klicka för att läsa mer!