Golf

Korthålsbanan (Pay & Play)

Korthålsbanan är stängd för spel

DWGK har fått pengar från arvsfonden och SISU för att förbättra och utveckla korthålsbanan i ett s.k. Tillgänglighets-projekt.

Arbetet med korthålsbanan kommer att ske framför allt under hösten. Då det är svårt att beräkna hur lång tid arbetet kommer att ta, hänvisar vi till vår hemsida www.dwgolfklubb.se för uppdaterad banstatus.

Korthålsbanan öppnas för spel från den 11 november.

På hål 3 tillämpas fri dropp

Hål 8 är stängd för spel.

Alternativ till spel erbjuds. Vänligen kontakta receptionen.

Pay & Play

Vi har en korthålsbana som är öppen för alla. Det är en 9 håls par 3 bana, med hål från 90-160 meter. Banan har ingen tidsbokning – här gäller bollränna! Den är inte slopad enligt Golfförbundets regler.

Kom och anmäl dig i Receptionen, betala greenfee och gå ut och spela! Enklare kan det inte bli!!

Kom som du är….

Denna bana är perfekt för en snabb kvällstur eller för träning av närspel. Den fungerar även  som utflyktsmål där kompisar, arbetskamrater m.fl. kan ha en underbar dag tillsammans och testa på denna roliga sport.

Prata med Receptionen om du behöver låna klubbor, bollar och annat för att kunna prova på en golfrunda!