Företag

Vi har stor flexibilitet i våra erbjudanden till dig som partner – golf som friskvård gör golf på företaget ännu mer intressant!

Vår golfbana besöks varje år av många gäster och exponeringen kan hjälpa till att skapa kundkontakt. Spela golf med kunder, leverantörer, medarbetare eller vänner och bekanta. Utnyttja våra konferensmöjligheter och servering eller våra erbjudanden om träning och Grönt Kort utbildning! Kontakta oss i Receptionen, på epost info@dwgolfklubb.se eller telefon 044-355035 för en förutsättningslös diskussion!

Från januari 2018 accepteras golfspel och träning som friskvård av Skatteverket. Du som företagare och arbetsgivare kan utnyttja avdraget för friskvård och du, dina medarbetare och personal kan

• prova på golf på våra fina träningsområden och vår pay-and-play korthålsbana
  • förkovra ert golfspel med lektioner för vår PRO Måns Lundberg
  • spela 18-hålsgolf (greenfee) på Slottsbanan – en unik golfupplevelse på heden vid Degeberga
  • själv betala medlemsavgiften i klubben – och låta företaget betala spelavgiften (dvs den del av årsavgiften som avser spel på Slottsbanan och korthålsbanan)

Klicka här så kan du läsa mer om vilka erbjudanden vi har till dig som företagare!

Kontakta oss i Receptionen på tel 044 – 355035 eller e-post info@dwgolfklubb.se så kan vi diskutera vilken del av golfen som passar ditt företag bäst!

Välkommen

Företagsgolf 2021

Här kan du läsa om första omgången av företagsgolfen som spelades den 16 juni i strålande solsken. C4 Energi leder just nu. Läs mer….

De lag som startar i finalrundan har alla chans att vinna totalsegern i företagsgolfen eftersom vinnande lag i finalen får 6 poäng som adderas till det bästa resultat som laget fått i kvalomgångarna.

2:an får 5 poäng o.s.v. och därför är det inte försent att hoppa på företagsgolfen i omgång 2.

Omgång 2 i företagsgolfen kommer att spelas den 11 augusti och finalen den 25 augusti och
vi kommer att samlas kl16.45 för att börja med en fika.

Segrare 2020 blev Eltjänster i Degeberga-Vittsköfle – Grattis!