Företag

Företag

Vi har stor flexibilitet i våra erbjudanden till dig som partner – golf som friskvård gör golf på företaget ännu mer intressant!

Vår golfbana besöks varje år av många gäster och exponeringen kan hjälpa till att skapa kundkontakt. Spela golf med kunder, leverantörer, medarbetare eller vänner och bekanta. Utnyttja våra konferensmöjligheter och restaurang eller våra erbjudanden om träning och Grönt Kort utbildning! Kontakta oss i Receptionen, på epost info@dwgolfklubb.se eller telefon 044-355035 för en förutsättningslös diskussion!

Från januari 2018 accepteras golfspel och träning som friskvård av Skatteverket. Du som företagare och arbetsgivare kan utnyttja avdraget för friskvård och du, dina medarbetare och personal kan

  • prova på golf på våra fina träningsområden och vår pay-and-play korthålsbana
  • förkovra ert golfspel med lektioner för vår PRO Måns Lundberg
  • spela 18-hålsgolf (greenfee) på Slottsbanan – en unik golfupplevelse på heden vid Degeberga
  • själv betala medlemsavgiften i klubben – och låta företaget betala spelavgiften (dvs den del av årsavgiften som avser spel på Slottsbanan och korthålsbanan)

Klicka här så kan du läsa mer om vilka erbjudanden vi har till dig som företagare!

Kontakta oss i Receptionen på tel 044 – 355035 eller e-post info@dwgolfklubb.se så kan vi diskutera vilken del av golfen som passar ditt företag bäst!

Välkommen

Anmäl ert lag till Företagsgolfen

Vi spelar tre deltävlingar 29 maj, 26 juni och 28 augusti i 2-mannalag, bästboll, handicap över 9 hål på DWGK. Finalspel  20 sept över 18 hål på DWGK. Greenfeecheckar på prisbordet – och ett fint vandringspris från Åhus Glashytta till segraren.

Planera redan nu för Företagsgolfen 2019! Du kan läsa hur tävlingen går till i reglerna för 2019 som du kan ladda upp genom länken här.

Tävlingsregler DWGK företagsgolf 2019