Boka golfpaket på Lydinge Resort 2023

Boka innan 15:e februari och få 25% rabatt

DWGK har valt att fortsätta vårt samarbete med Lydinge Resort i Helsingborg även 2023.
Vi kan därav erbjuda dig som medlem hos oss 25% rabatt på golfpaket på Lydinge Resort under 2023. Rabatten gäller dig som medlem hos oss, och vid bokning gjord senast 15:e februari 2023.

Kika in på Lydinge Resorts hemsida och skräddarsy ditt golfpaket utefter era önskemål:

Helsingborgs vackraste golfhotell
Familjeägda Lydinge Resort erbjuder sina gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och minnesvärda stunder för hela sällskapet. När du bokar en golfweekend på Lydinge Resort får du ett komplett golfpaket med både hotell, golfbanor, restaurang och avkoppling.

2018 öppnades hotellet som kompletterade resorten med totalt 43 rum med relaxavdelning, 4 konferensrum, 1 festlokal, sjukgymnastik och givetvis vår gedigna restaurang. Nu också 6 padel-banor!

Fokus har alltid varit känslan, och deras servicenivå är jämn och hög och sträcker sig från första kontakten med dem tills ni kör härifrån.