Golf

Greenfee 2020

– SPELA MER,
KÖA MINDRE HOS OSS.

Fr o m 1 april är det sommarsäsong, vilket innebär att ordinarie greenfee är 480 kr.

BETALNING:

Välkommen att betala i receptionen eller om receptionen är stängd med:

1. Swish – enkelt och säkert!  Ange greenfee och golf-id i meddelandet till klubben! Använd nr 123  213 60 59.
  2. Om du saknar Swish går det i nödfall att betala med kontanter – lägg i såfall jämna pengar i kuvert och stoppa i brevlådeinkastet.

Kom ihåg att registrera dig på greenfee-talong och lägg den i brevlådeinkastet.

GREENFEE KONTROLL:

Behåll kvitto på betald greenfee. Ska kunna visas upp vid greenfeekontroller som vi genomför på banan”.

Vi använder oss inte längre av taggar.

Slottsbanan – ordinarie priser

Seniorer 480 kr *)
Juniorer 150 kr *) **)
Äkta makar 800 kr *)
9-håls greenfee 240 kr vardag och helg

13-håls greenfee 325 kr vardag och helg

100 kr i rabatt (junior 50 kr) på 18-hålsgreenfee för gäst till medlem under tiden 1 april – 27 oktober. Max 1 gäst/medlem. Går ej att kombinera med Sydpoolen eller andra rabatter.

Röda avgångar  Skymningsgreenfee: 325 kr efter kl 16.00 i juni, juli och aug. Övriga månader efter kl 15.00

Sydpoolen – Sydpoolenpris på greenfee är bestämt till 325 kr för seniorer och 100 kr för juniorer. Sydpoolenpris gäller även Juli samt under helger efter kl 13:00 i de fall spelarens hemmaklubb ger Sydpoolenpris i Juli och under helger. I annat fall debiteras ordinarie greenfee.

Golfhäftet – Spela för halv ordinarie greenfee (240 kr)  alla dagar.

Golfhäftet plus gäller alla dagar mars, april, maj, september, oktober. Obs: Under juni, juli och aug gäller  det alla dagar efter kl. 13.

V Sport Golf Card – (from 1 juni har Viasat Sport Golf Card bytt namn till V Sport Golf Card.)
Det gäller alla dagar – 290 kr för seniorer och 100 kr för junior. Du skall vara inloggad och aktiv på V Sport Card appen på din smartphone/ipad och du måste kunna visas upp appen för att styrka ditt medlemskap.

Tävlingsgreenfee för gäster är 200 kr.

Korthålsbanan (Pay and Play)

Alla dagar

Seniorer 150 kr *)