Golf

Greenfee 2020

-SPELA MER, KÖA MINDRE HOS OSS.

PÅSKERBJUDANDE – FORE!

1. Spela obegränsat med golf mellan den 6-13 april för endast 1195kr!

2. Fr o m 1 april är det sommarsäsong, vilket innebär att ordinarie greenfee är 480 kr. Dock är banan ännu inte i helt fullgott skick. Vi rabatterar därför ordinarie greenfee med 80 kr, Sydpoolen med 25
kr och juniorpriset med 25 kr.

Välkommen att betala med betala med Swish – enkelt och säkert! om receptionen är stängd.

Ange greenfee och golf-id i meddelandet till klubben! Använd nr 123  213 60 59

Kom ihåg att registrera dig på greenfee-talong och lägg den i brevlådeinkastet.

Om du saknar Swish går det i nödfall att betala med kontanter – lägg i såfall jämna pengar i kuvert och stoppa i brevlådeinkastet.

Slottsbanan – ordinarie priser

Seniorer 480 kr *)
Juniorer 150 kr *) **)
Äkta makar 800 kr *)
9-håls greenfee 240 kr vardag och helg

13-håls greenfee 325 kr vardag och helg

100 kr i rabatt (junior 50 kr) på 18-hålsgreenfee för gäst till medlem under tiden 1 april – 27 oktober. Max 1 gäst/medlem. Går ej att kombinera med Sydpoolen eller andra rabatter.

Röda avgångar  Skymningsgreenfee: 325 kr efter kl 16.00 i juni, juli och aug. Övriga månader efter kl 15.00

Sydpoolen – Sydpoolenpris på greenfee är bestämt till 325 kr för seniorer och 100 kr för juniorer. Sydpoolenpris gäller även Juli samt under helger efter kl 13:00 i de fall spelarens hemmaklubb ger Sydpoolenpris i Juli och under helger. I annat fall debiteras ordinarie greenfee.

Golfhäftet – Spela för halv ordinarie greenfee (240 kr)  alla dagar.

Golfhäftet plus gäller alla dagar mars, april, maj, september, oktober. Obs: Under juni, juli och aug gäller  det alla dagar efter kl. 13.

Viasat Golf Card – gäller alla dagar – 290 kr för seniorer och 100 kr för junior. Du skall vara inloggad och aktiv på Viasats app på din smartphone/ipad och du måste kunna visas upp appen för att styrka ditt medlemskap.

Tävlingsgreenfee för gäster är 200 kr.

Korthålsbanan (Pay and Play)

Alla dagar

Seniorer 150 kr *)