Träffpunkt DWGK

I våra medlemsenkäter som vi genomför vid flera tillfällen varje år har det framkommit önskemål att klubben skall arrangera golfspel utan tävlingsmoment. Ett tillfälle att träffas över generations- och handicapgränser för att njuta av en stund golfspel och trevlig samvaro och skaffa nya vänner.

Du kanske är ny på golf och vill träna ditt golfspel på Slottsbanan? Du kanske vll ha sällskap under motionen – golfen är ju en viktig fysisk motion och vi som spelar golf mår i regel bättre, är mindre sjuka och lever längre! Eller du kanske är ensam i golfen och vill träffa nya ansikten från klubben? Du kanske har köpt nya klubbor och behöver spela för att komma överens med din nya utrustning? Eller så vill du bara njuta av en stund avkopplande golf i trevligt sällskap.

För dig arrangerar vi nu Träffpunkt DWGK – måndagar kl 17 – alltså för dig som vill spela golf  utan att tävla men tycker att det skulle vara kul att ha sällskap under 5, 9, 13 eller 18 hål.

Vi samlas på klubben varje helgfri måndag kl 17:00 – ingen föranmälan behövs. Vi startar från hål 1 och om vi blir många finns eventuellt möjlighet att strata också från hål 10 (det beror på beläggningen på banan).

Våra ledare Hans Nilsson och Anne Krantz kommer att finnas på plats för att hjälpa till med bl.a. start och för att svara på frågor!

Om du har frågor så kan du ringa till Receptionen 044-355035 eller skicka e-post till info@dwgolfklubb.se