Träffpunkt DWGK

I våra medlemsenkäter som vi genomför vid flera tillfällen varje år har det framkommit önskemål att klubben skall arrangera golfspel utan tävlingsmoment. Ett tillfälle att träffas över generations- och handicapgränser för att njuta av en stund golfspel och trevlig samvaro och skaffa nya vänner.

Du kanske är ny på golf och vill träna ditt golfspel på Slottsbanan? Du kanske vll ha sällskap under motionen – golfen är ju en viktig fysisk motion och vi som spelar golf mår i regel bättre, är mindre sjuka och lever längre! Eller du kanske är ensam i golfen och vill träffa nya ansikten från klubben? Du kanske har köpt nya klubbor och behöver spela för att komma överens med din nya utrustning? Eller så vill du bara njuta av en stund avkopplande golf i trevligt sällskap.

För dig arrangerar vi nu Träffpunkt DWGK! Nu pausar vi över vintern men vi återkommer under våren 2020 – håll utkik!!