Golf

Lille Brink Cup

Lille Brink Cup 2019 avgjord!

Lille Brink 2019 har avgjorts i en som vanligt rafflande och välspelad final inför 100-tals exalterade åskådare som kantade banan då finalen avgjordes (skämt)!

Finalen spelades 26 sep på Slottsbanan i fint väder och finalparet var Ullastina Cronqvist och Johan Risberg. Efter en väldigt jämn kamp avgjordes det hela på vårt ”Castle Corner” – d.v.s. sträckningen från hål 14 – 18 där så många tävlingar och inte minst matchspel avgjorts!

Till slut stod Ullastina som segrare i denna fantastiska matchspelstävling som i år lockat fler  kvinnliga spelare än vanligt! Ullastina hade preparerat med träningsläger utomlands (Blekinge) några dagar innan och var säkert mycket väl förberedd! Vi gratulerar Ullastina och passar på att tacka alla deltagare som liksom Ullastina och Johan älskar matchspel!!!

Prisutdelning i samband med Vårmötet som vanligt – och alldeles i början av nästa säsong kommer förhoppningsvis nya anmälningslistor upp och vi hoppas att vi får minst lika många deltagare – gärna fler!

Vår populära matchspeltävling för medlemmar i DWGK

Lille Brink Cup är klubbens populära matchspelstävling sedan många med Göran Engzell som sponsor.