Golf

Lille Brink Cup

Claus-Jürgen Nilsson vinner Lille Brink Cup 2018 – Grattis!

Claus-Jürgen Nilsson vinner Lille Brink Cup 2018 efter en välspelad final som avgjordes fredagen 28 sep på 17:e hålet! En underbar golfdag i strålande sol, snabba fina greener och 13C med precis lagom vind för Slottsbanan!

Som så många gånger förr avgörs matchspelet på vårt eget ”Castle Corner” – vår tuffa avslutning.

”Detta är min första tävling” berättar Claus-Jürgen. ”Gunilla övertalade mig att ställa upp i Lille Brink Cup, och det har jag inte ångrat! Jag ser fram emot full pension och kommer säkert att spela mer golftävlingar framöver! Vi har haft en jättefin golfdag och jag tog ledningen först på 15:e hålet, och kampen avgjordes på 17:e. Tack till finalmotståndare Tommy, tack till banarbetarna som satt upp en så fin bana, tack till Gunilla som arrangerat Lille Brink  Cup som en jättetrevlig upplevelse och tack till Göran Engzell ! När kommer anmälningslistan för 2019 up??”

Vår populära matchspeltävling för medlemmar i DWGK

Lille Brink Cup är klubbens populära matchspelstävling sedan många med Göran Engzell som sponsor.