Golf

Lokalföreningen Open 2020

Lokalföreningen Open 2020 är avgjord.

Med nästan 100 startande i ett härligt golfväder på en underbar sensommarbana avgjordes årets upplaga av tävlingen.

Resultatlista är publicerad i ”GIT” under ”Min golf”

Välkomna och välkomna åter, 2021

//Lokalföreningen i Brösarp och Degeberga-Widtsköfle GK

Lokalföreningen Open är en golftävling för alla, medlemmar såväl som gäster, och spelas i fyra klasser. ”A-klass,slagtävling samt B-/C-/D-klass, poängbogey”

Tävlingen innehåller dessutom ett hedrande fint vandringspris och  intecknas av bästa bruttoscoren, bästa golfaren för dagen.

Några sidotävlingar, närmast hål samt längsta drive dam/herr ger lite extra nerv  från några tees.

Ett generöst prisbord utmärker tävlingen samt Lokalföreningens fullmatade utbud från bygg- och trädgårdsbutiken i Norra Björstorp.

Anmälan till tävlingen via ”Min Golf”  eller Kansliet Tel: 044-355035

Den vänliga byggbutiken, i Norra Björstorp, mitt i golfmeckat på Skånes Östkust

Vi har allt inom bygg och trädgård, det vi inte har hemma beställer vi hem ..

Under 2017 blev vi från ingenstans, efter en lång historia i bygden, utnämnda till årets landsbygdsföretag. Vi har under de senaste åren färdigställt med ytterligare ca 600 kvm fullmatad byggbutiksyta!

Välkomna till vår butik i Norra Björstorp.

Hälsar // Reine, Ingemar, Pelle samt Tobbe med övrig personal på ”Luckan”

Länk till ”Luckan”

Årets landsbygdsföretag med Radio Active

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2020

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, bra klassindelning, lagom många startande, en riktigt fin banlayout med utmärkta greener! En härlig plats för golf !

Tävlingsledningen:    Riktigt kul, ett digert startfält för femte året i rad. Verkligen en succe för denna tävlingsform. En riktigt bra mix med hemmaspelare och gästande tävlande.

Prisutlämnaren: Kändes fint att kunna lämna ut pris till samtliga deltagare innan hemfärd.

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra spelat! Bra jobbat! Välkomna åter 2021!

SMHI:   Vi lyckades återigen leverera en härlig sensommardag med strålande golfväder. Varsågoda!

Resultat och vinnare 2020

A-klass, slagtävling       Rune Svensson                    66 slag netto

B-klass, poängbogey     Mikael Göransson              46 poäng

C-klass, poängbogey     Rudolf Weichert                  39 poäng

Vandringspriset 2020 intecknades av

David Gölen/Österlens GK, bästa golfaren för dagen, som gick runt på fina 75 slag brutto.

Tidigare inteckningar i vandringspriset

2020  David Gölén              /Österlens GK