Golf

Lokalföreningen Open 2019

Lördag den 31 augusti 2019 bjöd Lokalföreningen i Brösarp och Degeberga-Widsköfle GK in till Lokalföreningen Open.

Tävlingen avgjordes i strålande väder på en väldigt fin bana, ett fantastiskt prisbord och väldigt fina resultat noterades.

För fullständiga resultatlistor, logga in på Min Golf.

Segrade i A-klassen gjorde Lars Nilsson. B-klassen vanns av Lars Wästberg och Peter Forsenhäll (på bilden syns också Lokalföreningens VD Reine Landin som andra från vänster).

Tack till Lokalföreningens team som ordnat en fantastisk tävling! På bilden ses teamet tillsammans med DWGK koordinator Micke Rahm och Årets Golfare Anton Andersson från Skepparslöv GK som vann på lägst bruttoresultat (73 slag)

Stort grattis till alla pristagare och stort grattis till alla pristagare!

Den vänliga byggbutiken, i Norra Björstorp, mitt i golfmeckat på Skånes Östkust

Vi har allt inom bygg och trädgård, det vi inte har hemma beställer vi hem ..

Under 2017 blev vi från ingenstans, efter en lång historia i bygden, utnämnda till årets landsbygdsföretag. Vi har nyligen färdigställt med ytterligare ca 600 kvm fullmatad byggbutiksyta!

Välkomna till vår butik i Norra Björstorp.

Hälsar // Reine, Ingemar, Pelle samt Tobbe med övrig personal på ”Luckan”

Länk till ”Luckan”

Årets landsbygdsföretag med Radio Active

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2018

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, bra klassindelning, lagom många startande, en riktigt fin banlayout !

Tävlingsledningen:    Riktigt kul, fullt startfält för tredje året i rad. Verkligen en succe för denna tävlingsform.

Prisutdelaren:    Hur ska jag hinna med att dela ut alla dessa priser innan alla åker hem ?

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra spelat! Bra jobbat! Välkomna åter 2019!

En återblick, resultat och vinnare 2018

Bästa brutto/bästa golfaren för dagen

Peter Cederblad/DWGK                                          78 Brutto          ”bäst av 78 startande”

A-klass