Golf

IVT Open 2 juni – nu är tävlingen avgjord!

IVT-Open 2018 spelas lördagen 2 juni

IVT- OPEN 2018 är avgjord!

På natursköna Degeberga Widtsköfle Golfklubb gick vår lite annorlunda golftävling IVT Open av stapeln 2 juni 2018.

Vi nöjde oss inte med att golfspelaren bara fick en behaglig och trivsam upplevelse på vår fina bana med Skottlandskarraktär, utan vi kryddade dagen med lite extra delikatesser. Glädje och spänning. Humor och jäklar anamma. Känsla och stil. Tur och skicklighet. Mat och dryck. Allt det där bjöd IVT- OPEN 2018 dig på i ett enda stort underhållningspaket. Inte undra på att tävlingen varit fullbokad alla tidigare år!

Priserna i tävlingen var exklusiva – eller vad sägs om en IVT värmepump, en golfresa till Tyskland eller en årsförbrukning el. Dessutom erbjöd vi Er i år att vinna 144 st Ballingslöv kök. Det enda du behövde göra var att sätta en Hole In One på sjuan, så hade varit ditt! På 19.e hålet kunde Du bli miljonär! Auris ekonomiske rådgivare hjälpte Dig! Övriga priser var hemliga fram till utdelningen, men nu vet alla pristagare vilka fantastiska priser som delades ut!

Nu väntar vi otåligt på nästa år – och klubben hoppas på att vi kan arrangera tävlingen igen i lika fantastiskt väder som 2018!

Stort grattis till alla vinnare – och vill du se resultatlistan så kan du logga in på ”min golf” – leta efter IVT Open på Degeberga Widsköfle Golfklubb – klicka sedan på resultatlistan!