Nyhetsarkiv

På klubblängds avstånd – Corona-19 info

På klubblängds avstånd!

Golf är en fantastisk sport! Även i dessa tider med Coronavirus kan man vistas ute i friska luften och utöva sporten, bara man vidtar försiktighetsåtgärder. Se alltid till att hålla ”klubblängds avstånd”!

Styrelsen tar allvarligt på den rådande situationen. Vi vill uppmana till försiktighet. Följ de allmänna råden som myndigheterna ger. Vistas ni på klubben och banan, så bilda inte grupper där ni står för nära varann!

Vi följer utvecklingen, och försöker vidta de åtgärder som är nödvändiga. En sådan är att den nya serveringen som ska dra igång nästa vecka, kommer att ha ett mer begränsat utbud än vi tänkt oss. Vi kommer att servera kaffe, inplastade kakor, dricka och så småningom glass. Vi undviker att hantera livsmedel som tillagas, såsom korv och smörgåsar.

Vi ökar öppettiderna i reception/servering nästa vecka, vilket gör att ni kan få bättre service. Vi rekommenderar dock att ni inte besöker oss mer än nödvändigt, t ex behöver ni inte anmäla ankomst inne i receptionen den närmaste tiden. Bokning av tider sker enklast via Min Golf eller andra appar (där kan ni också ankomstanmäla er).

Den pågående pandemin kommer att påverka oss som klubb och spelare rejält. Framförallt hoppas vi att få se er alla friska på banan under säsongen! Än en gång: Håll klubblängds avstånd!!

Georg Krantz, ordförande

Share