Utflykter

Medlemskommittén ordnar Jubileumsutflykt till Bosjökloster torsdagen 30/7

En utflykt där alla medlemmar är välkomna att följa med, gammal som ung, junior, herr eller dam. DWGK har avtal med Bosjökloster så vi betalar 250 kr för greenfee, juniorer betalar 100 kr.

Datum: Torsdagen 30 juli 2020

Tid: 13.00 (går första bollen ut) . Vi har bokat 5 st 4-bollar.
Pris: Greenfee 250 SEK Juniorer 100 SEK

Spelform: Fyrboll – bästboll.

Medlemskommittén sätter ihop bollar så att de som vanligtvis spelar med varandra inte ska spela ihop denna dag utan förhoppningsvis får du spela i en ny konstellation. Samåker ni får ni dock få gå i bollar efter varandra så att ni slipper vänta för länge (i den mån det går att ordna). Var och en tar sig dit själv. I coronatider samåker troligen inte de flesta utom inom familjen.

Lunch: Den som vill äter lunch på klubbens restaurang. Se aktuell dagsmeny på deras hemsida, www.bosjoklostergk.se/restaurang/

Sista anmälningsdag: Måndagen 20/7 2020!
Anmälan via lista på anslagstavlan, i receptionen eller via mail: info@dwgolfklubb.se

Om du har frågor ring Karin Montén tel 070 25 800 32

Med hopp om en trevlig dag önskar Medlemskommittén / genom Karin