Utflykter

Medlemskommittén ordnar golfutflykt till Ystad GK

Lördagen 3/10

En utflykt där alla medlemmar är välkomna att följa med, gammal som ung, junior, herr eller dam. Vi har avtalat med Ystad GK så vi betalar 330 kr för greenfee, juniorer betalar 100 kr.

Datum: Lördagen 3 oktober 2020

Tid: 10.00 (går första bollen ut) Vi har bokat 6 st 4-bollar.

Pris: Greenfee 330 SEK Juniorer 100 SEK

Medlemskommittén sätter ihop bollar så att de som vanligtvis spelar med varandra inte ska spela ihop denna dag utan förhoppningsvis får du spela i en ny konstellation. Samåker ni får ni dock få gå i bollar efter varandra så att ni slipper vänta för länge (i den mån det går att ordna). Var och en tar sig dit själv. I coronatider samåker troligen inte de flesta utom inom familjen.

Lunch: Vill du äta lunch så sätt ett x på listan. Vi har fått ett pris på 95 kr / person. Se aktuell dags meny på deras hemsida, www.ystadgk.se

Sista anmälningsdag: Torsdagen 24/9 2020
Anmälan via lista på anslagstavlan, i receptionen eller via mail: info@dwgolfklubb.se

Om du har frågor:  Ring Gunilla Karlsson, 0703-737525 eller Karin Montén, tel 070 25 800 32

Med hopp om en trevlig dag önskar Medlemskommittén

Resumé ifrån Jubileumsutflykten

30 juli var ett glatt gäng på 24 medlemmar på utflykt till Bosjökloster och spelade Jubileumsfyrboll – Bästboll med 12 lag. Trots den svala temperaturen genomfördes tävlingen med gott humör och mössa på!

Utgångspunkten för att sätta ihop lagen var att alla skulle spela med någon de aldrig spelat med tidigare.

Vinnare av bästbollen var Karin Andersson & Karin Nilsson (39 p), som fick var sin degebergatröja.

Tvåa kom Lena Lindström & Hans Nilsson (38 p). De fick en trepack bollar.

Trea kom Sonja Svensson & Jan Andersson med samma poäng.