Klubben

Seriespel herrar 2020

Kontaktperson:
Gunnar Perminger

Facebookgrupp:
”Degeberga-Widtsköfle GK Seriespel Herrar”

Seriespelet 2020 – Avlyst

Seriespel Damer & Herrar 2020

På rekommendation av Dam- och Herrsektionen har styrelsen för Skånes Golfförbund den 11 maj 2020 beslutat att ställa in all form av seriespel för herrar och damer under 2020. Beslutet var enhälligt.

Läs mer om beslutet på Skånes Golfförbunds sida

Om vi skulle spelat så såg anmälan ut så här: 

Degeberga GK har anmält fyra lag till årets seriespel.

Vi deltar med ett lag i H50, två lag i H60 och ett lag i H70.

Föregående år anmälde vi även ett lag i H75. Då vi hade svårigheter att få ihop fullt lag, avanmäldes laget. Detta medför att vi under 2020 inte får delta med ett lag i denna åldersklass. Allt enligt reglerna för seriespelet. Förhoppningsvis kan vi anmäla ett lag för spel 2021.

Uttagning

Mini upptakt för H50. Söndag den 15/3 kl 9.30 i närheten av första tee på DWGK! Välkomna!

När det gäller deltagare i de olika klasserna, så kommer vi att göra som tidigare år.

Vi behöver ett antal spelare, i varje åldersklass. Förmodligen behövs mellan 10 och 12 spelare, för varje lag. Alla kan inte vara med varje gång, och vi kommer att göra så att de fyra spelare, som räknas i en omgång, är med i nästa omgång. På de två övriga platserna sätter vi in andra spelare. I den första omgången tar vi ut lag med de spelare som har lägst handikapp.

På grund av stigande ålder, har några spelare passerat gränsen till nästa åldersklass. För att vi skall få ihop lag, framför allt i H50, kommer förmodligen en eller flera spelare att ändå spela kvar i H50. Detta gäller också H70, då vi ju inte har något lag i H75.

Upplev kamratskap och nya banor 

Jag vill också uppmana alla att ställa upp och representera vår klubb. Det är fantastiskt roligt att åka runt och uppleva kamratskap, både inom laget, och med andra klubbar, samtidigt som det är en upplevelse att spela andra banor.