Nyheter från Damsektionen

Damernas torsdagsgolf – ny starttid från torsdag 21 april

Torsdagsgolfen startar kl 9:00 fr o m torsdagen 21 april 2022. Vi samlas 8:45 och lottar bollarna, sedan spelar vi 18, 13 eller 9 hål som ni önskar efter tid och ork! Kom och ha en trevlig stund, ni behöver inte föranmäla er!

Vi spelar slaggolf och försöker träna olika spelformer som varierar efter antalet deltagare och önskemål.

Välkomna!

Uttagning till damernas seriespel söndag 24 april kl 10:45

Damsektionen har uttagning till seriespelet på söndag 24 april. Vi samlas kl 10.45 och spelar sedan 18 hål för att ge våra lagledare för seriespelet lite underlag för laguttagningen.

Kom och ställ upp! Seriespelet är väldigt uppskattat – ni träffar nya vänner på klubbar som ni kanske inte annars får besöka, ni får spela gratis som representant för Degeberga Widtsköfle Golfklubb och ni deltar i en spännande tävling som är anpassad för er nivå i spelskicklighet.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM SERIESPELET!

Damernas första utflykt går till ystad – det finns platser kvar även för respektive eller golfvän!

Första utflykten nästa torsdag går till till Ystad Golfklubb med första starttid kl 09:25. Det finns platser kvar – säj till era vänner och respektive att dom kan komma med om dom vill!

380 kr kostar greenfee och lunch – och banan lär vara i utmärkt skick. Prata med varandra om samåkning!

Kontakta Katarina tel 0730 892388 eller ring till Receptionen 044-355035 – sista anmälan imorron 21 april!

Ystad Golfklubb – klicka här för information!