Måndagsgolf

Vi startar måndag 15 april

Vi samlas utanför klubbhuset kl 08.45 och lottar bollarna. De som är där registrerar sin närvaro i receptionen eller på egen hand i GIT!

Man bestämmer själv om vill spela 9 eller 18 hål. Vi spelar poängbogey och då alla kommit in lottar vi vilka 5 hål som ska räknas i dagens tävling. De som vill vara med i måndagstävlingen betalar 10 kr. Antalet tävlande avgör hur många priser som delas ut.

Varje måndag ingår en puttningstävling. Spelaren med minst antal puttar på 18 hål erhåller en logoboll i pris. Om flera har samma resultat utgår pris till alla om de har högst 36 puttar. Glöm inte att notera antalet puttar under rundan!

Nytt för i år:  Vi spelar på Skepparslöv den sista måndagen i varje månad med start den 29 april, första start kl 9.34. De som önskar kan samåka från Degeberga GK ordnar det på egen hand med kompisarna!