Arbete på banan 4 – 8 oktober 2021

Vi påbörjar hålpipning av greener måndag 4 oktober och arbetet förväntas pågå till fredag 8 oktober, delvis beroende på hur vädret utvecklas. Om arbete pågår på det hål du skall spela skall du hoppa över hålet och fortsätta till nästa. Greenfee är reducerad till 400 kr (Sydpoolen 300 kr).

Ålasalget 2021 avgjort!

Grattis till alla deltagare denna vackra, soliga och varma höstdag 26 september på DWGK! Klicka på länken för att se våra pristagare!

Lille Brink Cup avgjord

Mästare i Lille Brink-Matchspelet från sommaren 2021 är Jan Asplund som vann en rafflande final! Stort Grattis !!!

Anders Lundin kom på andra plats och Leif Lindström och Lars Nilsson (Degeberga) delade tredje plats. Grattis till er också!

Tack till alla som deltog i tävlingen som blir populärare för varje år! Priserna sponsras av vår medlem Göran Engzell och prisutdelningen sker på Vårmötet 2022.

Börja redan nu att planera 2022 Lille Brink Cup – t.ex. kan ni spela match när ni går sällskapsrunda – många tycker att det är det roligaste sättet att spela golf!!

ÅLASLAGET på söndag 26 sep

Året sista tävling 2021 ordnar vi på Degeberga Widtsköfle Golfklubb på söndagen den 26 september  – ÅLASLAGET. PARTÄVLING – bästboll -poängboggie med gemensam start kl.09.00. Om du inte har partner att spela med säj till i Receptionen så hjälper dom dig att ordna ett vinnande lag!!!

Goa priser väntar!

Startavg 100 kr och för icke medlemmar på klubben gäller greenfee 200 kr. Deltagarna kan beställa mackor, korv och fika i Receptionen vid incheckning. Vi serverar även även stor Räkmacka och vår goa öl! Anmäl er på Mingolf.se eller ring till Receptionen 09:00 – 14:00 tel 044-355035 eller e-post info@dagolfklubb.se

Lycka till!

Damernas måndags- och torsdagsgolf nya starttider från okober

Måndagsgolfen flyttas fram till kl 10:00 från och med måndag 4 oktober 2021 och torsdagsgolfen flyttas också fram till kl 10:00 från tosdag 7 oktober. Samling kl 09:45. Se också på damsektionens hemsida! Välkommen alla damer!

Distriktsmästerskap Skåne för Herrar 2021

Distriktsmästerskap Herrar kommer att arrangeras på Örsesunds GK 2021! Klicka på länken för att se detaljer!

Klicka på bilden!

Damernas torsdagsgolf – ändrad starttid

Damernas torsdagsgolf har ändrad starttid från och med torsdag 2 sep. Vi samlas kl 13:15 och spelar 9, 13 eller 18 hål efter önskemål! Välkomna!

Företagsgolfen är avslutad

Klicka här för att läsa nyhetsbrev om Företagsgolfen som nu är avslutad för säsongen!

Damerna på utflykt till Tomelilla GK onsd 22 sep – OBS flyttat från 1 sep

Onsdag 22 sep 2021 åker damerna på utflykt till Tomelilla GK där vi får greenfee och lunch för endast 435 kr!

Anmäl dig på lista på klubbens anslagstavla i spelargången – eller kontakta Receptionen så hjälper dom dig. Ring 044-355035 eller mejla info@dwgolfklubb.se.

Välkommen!

Damernas måndagsgolf – ny starttid från 30 aug

Damernas måndagsgolf spelas från måndag 30 augusti med första start kl 09:00. Vi samlas kl 08:45 för att lotta bollar och spelar sedan härlig golf och har skoj tillsammans!

Alla damer välkomna – ingen anmälan behövs!