Sommargreenerna, reception o servering öppnas 27/2

Äntligen!

Sommargreenerna öppnas igen 27/2.

MEN extremt viktigt att laga nedslagsmärken, eftersom greenerna extra mjuka nu.

Vi har ingenting emot om matta används, men inget krav. Njut av möjligheten till spel och håll avstånd!

Vi öppnar samtidigt reception och servering, till att börja med mellan 09.00—14.00.

Banan öppen med vintergreener

Snön är visserligen borta, men så länge kylan och tjälen håller i sig är det vintergreener som gäller.

Vintergreensgreenfee 150 kr. Betala med swish.

Reception och servering är fortsatt stängda. Telefontider som vanligt. Mailen bevakas.

Banan öppen igen – Snön borta

Snön borta. Eftersom även tjälen är borta kan man fr o m lördag 23/1 spela på sommargreenerna igen.

Betala med swish. Ring om du är osäker på något. Telefontider som vanligt. Mailen bevakas.

Reception och servering kommer dock att fortsatt vara stängda tills vidare.

VÄLKOMNA!

Erbjudande till klubbens medlemmar – Lydinge Resort

Även år 2021 får DWGKs medlemmar möjlighet att boka detta trevliga golfpaket på Lydinge resort.

Klicka här…

Samarbetsavtal med Skepparslövs GK upphör

Samarbetsavtal med Skepparslövs GK går ut vid årsskiftet

Vi har under ett par år haft ettåriga avtal med Skepparslövs GK, som inneburit att fullbetalande seniorer spelat gratis på Skepparslövs GK. Vi föreslog inför 2021 en förändring i nästa års avtal som Skepparslöv nu sagt nej till. Därmed upphör samarbetet vid årsskiftet.

Den förändring vi föreslog var att Skepparslövs medlemmar fullt ut skulle betala mellanskillnaden mellan våra årsavgifter till den egna klubben. Detta för att nya medlemmar inte skulle välja Skepparslöv enbart för att årsavgiften för 36 hål därmed skulle bli nån hundralapp lägre.

Det innebär att vi efter årsskiftet betalar greenfee vid besök på Skepparslöv och vice versa.

Självplock gäller from 1 december

Vi har nu stängt bollplockningen på ranchen.

Nu är det självplock.

Vattnet vid entrén är stängd för vintern och vi hänvisar till Reception alt. kranen på lilla stugan.

Stor Grattis Magnus Svensson till Hole in One!

Magnus Svensson gjorde HIO på hål 7 igår, 22/11.  Stort Grattis önskar DWGK!

Njut av den fantastiska HIO känslan!

Ny vinter greenfee rabatt

”Fr o m 1 nov gäller vinterrabatt på greenfeen. Innebär att priset blir 250 kr senior och 100 kr junior. Vid spel på vintergreener blir priset 150 kr, resp 100 kr.”

Damgolf må & to kl 10.30, så länge vädret är bra

Damer som vill spela så länge vädret är ok så finns det bokade tider måndagar och torsdagar kl 10.30 med samling 10.15.

Vi ses!
Med vänlig hälsning, Gunilla

Kallelse till DWGK Höstmöte 22 nov

Välkommen att delta på DWGK Höstmöte den 22 november kl 11.

Du kan läsa inbjudan via länken. Klicka här.

Övriga bilagor etc har skickats ut medlemmar via klubbens medlemsnytt och via mail.