Serveringen stängd för säsongen och nya öppettider i Receptionen

Från och med 8 dec 2021 stänger vi vår Servering. Vi öppnar igen när säsongen drar igång – håll utkik på hemsidan så får du veta när det åter är dax!

Receptionen är nu öppen tisdag – fredag kl 9 – 14. Det går också bra att ringa till Receptionen under öppettiderna!

Vi stänger receptionen 3/12 – 6/12 pga vädret

Nu är det riktigt blask- och vinterväder! Därför stänger vi Receptionen och Servering fredag 3 dec till måndag 6/12 pga vädret. Det går ändå att nå oss på telefon mellan kl 9 – 14. Vi hoppas på bättre väder – passa på att träna på gymmet eller helt enkelt vila!

Oförändrade avgifter 2022

Höstmötet på Degeberga Widtsköfle Golfklubb beslutade 2021-11-21 att alla medlems- och spelavgifter inklusive greenfee skall vara oförändrade 2022.

Golfhäftet julkampanj 2021

Köp Golfhäftet på Degeberga Widtsköfle Golfklubb och stötta klubben! Klicka här för att se erbjudandet eller ring/mejla till Receptionen 044-355035 / info@dwgolfklubb.se!

Den perfekta julklappen till dina golfande familjemedlemmar och vänner!

Kallelse till Höstmöte 2021 sönd 21 november kl 16:00

Hej

Medlemmar i Degeberga Widtsköfle Golfklubb kallas till Höstmöte söndag 21 november 2021 kl 16:00 i Serveringen. Kallelse skickas ut per e-post till alla medlemmar med registrerad e-postadress samt med ytpost till de medlemmar som saknar registrerad e-post.

Välkomna till mötet!

Arbete på banan 4 – 8 oktober 2021

Vi påbörjar hålpipning av greener måndag 4 oktober och arbetet förväntas pågå till fredag 8 oktober, delvis beroende på hur vädret utvecklas. Om arbete pågår på det hål du skall spela skall du hoppa över hålet och fortsätta till nästa. Greenfee är reducerad till 400 kr (Sydpoolen 300 kr).

Ålasalget 2021 avgjort!

Grattis till alla deltagare denna vackra, soliga och varma höstdag 26 september på DWGK! Klicka på länken för att se våra pristagare!

Lille Brink Cup avgjord

Mästare i Lille Brink-Matchspelet från sommaren 2021 är Jan Asplund som vann en rafflande final! Stort Grattis !!!

Anders Lundin kom på andra plats och Leif Lindström och Lars Nilsson (Degeberga) delade tredje plats. Grattis till er också!

Tack till alla som deltog i tävlingen som blir populärare för varje år! Priserna sponsras av vår medlem Göran Engzell och prisutdelningen sker på Vårmötet 2022.

Börja redan nu att planera 2022 Lille Brink Cup – t.ex. kan ni spela match när ni går sällskapsrunda – många tycker att det är det roligaste sättet att spela golf!!

ÅLASLAGET på söndag 26 sep

Året sista tävling 2021 ordnar vi på Degeberga Widtsköfle Golfklubb på söndagen den 26 september  – ÅLASLAGET. PARTÄVLING – bästboll -poängboggie med gemensam start kl.09.00. Om du inte har partner att spela med säj till i Receptionen så hjälper dom dig att ordna ett vinnande lag!!!

Goa priser väntar!

Startavg 100 kr och för icke medlemmar på klubben gäller greenfee 200 kr. Deltagarna kan beställa mackor, korv och fika i Receptionen vid incheckning. Vi serverar även även stor Räkmacka och vår goa öl! Anmäl er på Mingolf.se eller ring till Receptionen 09:00 – 14:00 tel 044-355035 eller e-post info@dagolfklubb.se

Lycka till!

Damernas måndags- och torsdagsgolf nya starttider från okober

Måndagsgolfen flyttas fram till kl 10:00 från och med måndag 4 oktober 2021 och torsdagsgolfen flyttas också fram till kl 10:00 från tosdag 7 oktober. Samling kl 09:45. Se också på damsektionens hemsida! Välkommen alla damer!