Receptionen

Banan är återigen öppen för spel och receptionen är under vintern öppen Tisdag-Fredag klockan 9-14.

Serveringen är begränsad men en kopp kaffe och en chokladbit kan vi alltid fixa.

Välkomna!

Spel till helgen 27-28 januari

Den gynnsamma väderprognosen ser ut att hålla i sig och vår bana kommer att vara öppen för spel med ordinarie fairways och greener från lördag morgon och hela helgen. För en riktigt bra spelupplevelse har vi lägesförbättring på fairways, greener samt i bunkrar. I några bunkrar kan vatten finnas kvar och då gäller lättnadsregeln. Lägg tillbaka uppslagen torv och laga nedslagsmärken. (Vid frost spelar vi på vintergreener)

Receptionen håller stängt mellan den 23 dec 2023 och den 1 jan 2024.

God Jul och Gott Nytt År!

Spela hela vintern

Slottsbanan är öppen hela vintern med spel på ordinarie greener när det inte är frost eller snö. Då gäller vintergreener. Ingen slagmatta krävs. Absolut förbjudet att beträda frostiga greener.
Korthålsbanan är stängd.
Rangen är öppen men bollmaskinen är stängd. Bollar finns tillgängliga på rangen och man plockar bollar själv.
Välkommen!

Vintergreenfee

Under vintersäsongen, med start 1 november, rabatteras greenfee till 250 kr. Samma pris gäller oavsett medlemskap i Sydpoolenklubb, GolfAmore-kort eller Viasat Golf abonnemang. Alla betalar 250 kr för 18-hål.

Betalning sker med swish när receptionen är stängd.

Höstgolf

Nu är alla greener öppna igen efter hålpipning och dressing.
Välkommen till oss för att spela härlig höstgolf!

Banarbete vecka 41 och 42

Under vecka 41 och 42 kommer Slottsbanan att vara delvis stängd beroende på omfattande banarbete/hålpipning.

OBS! Tidigare planering har förskjutits något.

Tävlingar september

Ni missar väl inte att anmäla er till årets sista tävling!

Den 24 september är det rökta fisken. Poängbogey, bästboll med gemensam start klockan 10.00

VÄLKOMNA!

Damutflykt

Den 17 augusti till Skepparslövs GK.

Första start klockan 9.00

Greenfee 390:-(sydpoolen) eller 260:-(golfhäftet)

Anmälan senast den 10 augusti görs på anmälningslista på anslagstavla i spelargången vid klubbhuset.

Vid frågor kontakta Sonja 0705-113622

Erbjudande

Vi erbjuder nu medlemsskap för 2400:- under 2023.

Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2023.

VÄLKOMMEN!