Ordinarie greener öppnar 7 jan 2022

Ordinarie greener öppna från 7 jan 2022!

Ordinarie greener på Slottsbanan är öppna igen – flaggorna har satts ut och det är åter tillåtet att spela mot ordinarie green då det inte är frost eller snö på greenerna. Vi vädjar till er alla att använda ert bästa golfvett när ni spelar mot de mjuka och känsliga greenerna. Att laga ditt eget – och gärna andras – nedslagsmärke är självklart, men extra viktigt på de mjuka, känsliga ytorna. Om vi hjälps åt och är försiktiga kan vi hålla igång spelet under årets mörkaste månader!

OBSERVERA att det alltid är olämpligt att beträda greener om det är frost och snö! Gräset bryts och dör och det tar mycket längre tid att få greenerna i ordning till våren!

Sommargreenerna är med hänsyn till vädret tillfälligt stängda

Vi stänger sommargreenerna på Slottsbanan tillfälligt pga vädret – flaggorna har tagits in och vi ber er alla att låta greenerna vila tills vi sätter ut flaggorna igen. Efter helgerna tar vi ny ställning och meddelar naturligtvis när vi kan öppna igen. Om ni vill spela golf går det bra – använd vintergreenerna med den lite större koppen! Korthålsbanan är öppen med ordinarie greener – kanske läge att träna närspel när vintersolen tittar fram? Passa annars på att önska en puttingmatta i julklapp ( klicka här för exempel) och överraska dina vänner när vårsäsongen drar igång! Tänk att sätta 74% av alla 3-metersputtar!!

Lycka till – minns ni vintern 2018?

Serveringen stängd för säsongen och nya öppettider i Receptionen

Från och med 8 dec 2021 stänger vi vår Servering. Vi öppnar igen när säsongen drar igång – håll utkik på hemsidan så får du veta när det åter är dax!

Receptionen är nu öppen tisdag – fredag kl 9 – 14. Det går också bra att ringa till Receptionen under öppettiderna!

Vi stänger receptionen 3/12 – 6/12 pga vädret

Nu är det riktigt blask- och vinterväder! Därför stänger vi Receptionen och Servering fredag 3 dec till måndag 6/12 pga vädret. Det går ändå att nå oss på telefon mellan kl 9 – 14. Vi hoppas på bättre väder – passa på att träna på gymmet eller helt enkelt vila!

Oförändrade avgifter 2022

Höstmötet på Degeberga Widtsköfle Golfklubb beslutade 2021-11-21 att alla medlems- och spelavgifter inklusive greenfee skall vara oförändrade 2022.

Golfhäftet julkampanj 2021

Köp Golfhäftet på Degeberga Widtsköfle Golfklubb och stötta klubben! Klicka här för att se erbjudandet eller ring/mejla till Receptionen 044-355035 / info@dwgolfklubb.se!

Den perfekta julklappen till dina golfande familjemedlemmar och vänner!

Kallelse till Höstmöte 2021 sönd 21 november kl 16:00

Hej

Medlemmar i Degeberga Widtsköfle Golfklubb kallas till Höstmöte söndag 21 november 2021 kl 16:00 i Serveringen. Kallelse skickas ut per e-post till alla medlemmar med registrerad e-postadress samt med ytpost till de medlemmar som saknar registrerad e-post.

Välkomna till mötet!

Arbete på banan 4 – 8 oktober 2021

Vi påbörjar hålpipning av greener måndag 4 oktober och arbetet förväntas pågå till fredag 8 oktober, delvis beroende på hur vädret utvecklas. Om arbete pågår på det hål du skall spela skall du hoppa över hålet och fortsätta till nästa. Greenfee är reducerad till 400 kr (Sydpoolen 300 kr).

Ålasalget 2021 avgjort!

Grattis till alla deltagare denna vackra, soliga och varma höstdag 26 september på DWGK! Klicka på länken för att se våra pristagare!

Lille Brink Cup avgjord

Mästare i Lille Brink-Matchspelet från sommaren 2021 är Jan Asplund som vann en rafflande final! Stort Grattis !!!

Anders Lundin kom på andra plats och Leif Lindström och Lars Nilsson (Degeberga) delade tredje plats. Grattis till er också!

Tack till alla som deltog i tävlingen som blir populärare för varje år! Priserna sponsras av vår medlem Göran Engzell och prisutdelningen sker på Vårmötet 2022.

Börja redan nu att planera 2022 Lille Brink Cup – t.ex. kan ni spela match när ni går sällskapsrunda – många tycker att det är det roligaste sättet att spela golf!!