Vintergreener från 19 nov 2022

Från och med 19 november 2022 spelar vi mot vintergreener på Slottsbanan. Vi låter sommargreenerna vila någon månad framöver och ser fram emot  vältrimmade och vackra greener till våren!

Holi In One

Grattis till Bo Olsson som får i bollen på ett slag på hål 7 den 7 november 2022!

Reception och servering har nya öppettider från 7 nov 2022

Från måndag 7 november 2022 kommer Reception ha öppet tisdag – fredag kl 09:00 – 14:00. Obs att lördag, söndag och måndag är Receptionen stängd, men det går bra att spela golf ändå! Använd swish enligt instruktionerna på klubben (Receptionens förstuga som alltid är öppen).

Välkomna!

Hålpipning av greener startar 26 septemper

Alla greener skall hålpipas med start 26 september och pågår förmodligen minst hela vecka 39 (beroende på vädret kan det ta mer tid)! Det går fint att spela golf ändå, vi kommer att ha minst 9 hål öppna – och då går de bra att spela dessa hål två gånger för en 18- hål runda! Klicka här för att läsa mer!

Företagsgolfen 2022 avgjord

Klicka här för att läsa om hur det gick!

Ny starttid för Damernas måndags- och torsdagsgolf

Från måndag 26 september startar Damernas golf kl 10:00 med samling kl 09:45 och från torsdag 29 september startar Damernas torsdagsgolf också kl 10:00 med samling kl 09:45! Kolla också på Damsektionens sida genom att klicka här!

Välkomna!

Ålaslaget söndag 25 sep inställt

Pga arbete med våra greener kommer vi att ställa in Ålaslaget söndag 25 sep detta år! Vi ser fram emot renoverade fina greener och tävlingssäsongen 2023!

Tävlingskommittén tacka för detta året!

Lokalföreningen Open – resultat

Vi hade bästa tänkbara väder i Degeberga och en fantastisk tävling med många priser! Stort tack till Lokalföreningen i Brösarp!!

Vi gratulerar alla pristagare – d.v.s. alla deltagare eftersom alla fick pris! Fullständig resultatlista finns på Mingolf.se.

Här har vi bruttovinnaren  på fina 77 slag! Oscar Lindström/ Araslöv

A Klassen Vinnare Anders Öhman/DWGK

B klassen Herrar vanns av Matts Nilsson/DWGK

och Damklassen vanns av Gunilla Berggren /Kristianstads GK

C klassen Herrklassen vanns av Kjell Ekdahl

och Dam-klassen av Birgitta Persson DWGK

Hålpipning av greener startar 26 septemper

Alla greener skall hålpipas med start 26 september och pågår förmodligen hela veckan! Det går fint att spela golf ändå, vi kommer att ha minst 9 hål öppna – och då går de bra att spela dessa hål två gånger för en 18- hål runda! Klicka här för att läsa mer!

Lille Brink Cup avgjord!

Efter 19 hål avgjordes det idag i finalen! Grattis till pristagarna!

1: Jan Källström

2 : Christina Lundin