Nyheter från Damsektionen

Damernas torsdagsgolf – ny starttid från torsdag 21 april

Torsdagsgolfen startar kl 9:00 fr o m torsdagen 21 april 2022. Vi samlas 8:45 och lottar bollarna, sedan spelar vi 18, 13 eller 9 hål som ni önskar efter tid och ork! Kom och ha en trevlig stund, ni behöver inte föranmäla er!

Vi spelar slaggolf och försöker träna olika spelformer som varierar efter antalet deltagare och önskemål.

Uttagning till damernas seriespel söndag 24 april kl 10:45

Damsektionen har uttagning till seriespelet på söndag 24 april. Vi samlas kl 10.45 och spelar sedan 18 hål för att ge våra lagledare för seriespelet lite underlag för laguttagningen.

Kom och ställ upp! Seriespelet är väldigt uppskattat – ni träffar nya vänner på klubbar som ni kanske inte annars får besöka, ni får spela gratis som representant för Degeberga Widtsköfle Golfklubb och ni deltar i en spännande tävling som är anpassad för er nivå i spelskicklighet.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM SERIESPELET!

Damernas första utflykt går till ystad – det finns platser kvar även för respektive eller golfvän!

Första utflykten nästa torsdag går till till Ystad Golfklubb med första starttid kl 09:25. Det finns platser kvar – säj till era vänner och respektive att dom kan komma med om dom vill!

380 kr kostar greenfee och lunch – och banan lär vara i utmärkt skick. Prata med varandra om samåkning!

Kontakta Katarina tel 0730 892388 eller ring till Receptionen 044-355035 – sista anmälan imorron 21 april!

Ystad Golfklubb – klicka här för information!

Waxholms Juniorer har varit på besök

Ett härligt gäng juniorer från Waxholm har gästat oss några dagar i Påskveckan och fått prova på alla typer av väder på sitt träningsläger! Vi hälsar dom hjärtligt välkomna tillbaka och önskar alla stort LYCKA TILL i sin fortsatta golfkarriär!

Öppet varje dag!

Från 12 april håller Reception och Servering öppet varje dag från kl 09 – 14.

Välkomna!

Juniorläger under Påsken – platser kvar!

Kontakta Receptionen 044 – 355035 eller e-post info@dwgolfklubb.se!

Klicka på bilden för mer information.

Rangen öppen från 2022-03-18

Välkomna till ett av Skånes finaste träningsområden! Rangen öppnar idag 2022-03-18 – ingen orsak längre att låta bli träningen!! Klicka här för mer information!

Serveringen öppnar lördag 12 mars kl 9

Serveringen öppnar för säsongen lördagen den 12 mars.
Våra öppettider från 12 mars är tis-sön kl. 9.00-14.00 i Serveringen och Receptionen
Vi erbjuder grillad korv, matiga mackor, kakor, godis, kaffe, te och andra drycker.
Välkomna !

Renovering av infarten – begränsad framkomlighet

OBS Nytt datum – banan är helt stäng 6 april (tidigare 7 april)

Vi kommer att renovera infarten under perioden 28 mars till 7 april. Under den tiden är framkomligheten till klubben begränsad. Du kan få vänta en stund medan maskinerna flyttas mm, men det ska gå att passera mesta tiden. INGA HUSBILAR/HUSVAGNAR under denna period.

6 APRIL är banan HELT STÄNGD, då vi asfalterar. Det går alltså inte att boka tider denna dag.

Hoppas ni har överseende med olägenheterna – och välkomna tillbaka 7 april – då kör ni på rykande fast och fin asfalt!

Nyhet 2022 – underårig och vårdnadshavare

Nu kommer en enkel, smidig och säker lösning för alla underåriga och vårdnadshavare!

Från och med 2022 kommer varje golfare under 18 år att tilldelas minst en vårdnadshavare i Min Golf. Detta görs för att en underårig inte har rätt att ingå avtal.

Med den nya funktionen kan den som blir vårdnadshavare hjälpa till att administrera den underårigas golfande i Min Golf, utan mellanhänder. Det blir helt enkelt lättare och säkrare för alla parter.

Klicka här eller på texten så får du mer information om nyheten!

Ordinarie greener öppnar 7 jan 2022

Ordinarie greener öppna från 7 jan 2022!

Ordinarie greener på Slottsbanan är öppna igen – flaggorna har satts ut och det är åter tillåtet att spela mot ordinarie green då det inte är frost eller snö på greenerna. Vi vädjar till er alla att använda ert bästa golfvett när ni spelar mot de mjuka och känsliga greenerna. Att laga ditt eget – och gärna andras – nedslagsmärke är självklart, men extra viktigt på de mjuka, känsliga ytorna. Om vi hjälps åt och är försiktiga kan vi hålla igång spelet under årets mörkaste månader!

OBSERVERA att det alltid är olämpligt att beträda greener om det är frost och snö! Gräset bryts och dör och det tar mycket längre tid att få greenerna i ordning till våren!

Sommargreenerna är med hänsyn till vädret tillfälligt stängda

Vi stänger sommargreenerna på Slottsbanan tillfälligt pga vädret – flaggorna har tagits in och vi ber er alla att låta greenerna vila tills vi sätter ut flaggorna igen. Efter helgerna tar vi ny ställning och meddelar naturligtvis när vi kan öppna igen. Om ni vill spela golf går det bra – använd vintergreenerna med den lite större koppen! Korthålsbanan är öppen med ordinarie greener – kanske läge att träna närspel när vintersolen tittar fram? Passa annars på att önska en puttingmatta i julklapp ( klicka här för exempel) och överraska dina vänner när vårsäsongen drar igång! Tänk att sätta 74% av alla 3-metersputtar!!

Lycka till – minns ni vintern 2018?