Golf är friskvård – för dina anställda eller dig som företagare

Golf är friskvård – för dina anställda eller dig som företagare

Spelavgiften – som är en del av årsavgiften – är godkänd som friskvård från och med 2018. Klicka här för att se medlemsavgifterna.

Golfträning inklusive rangekort, spel på pay-and-play banan och greenfee är också friskvård! Du kan spela direkt på Korthålsbanan, ta grönt kort och därefter spela direkt på Slottsbanan – klicka här och läs mer!

Degeberga-Widtsköfle Golfklubb erbjuder…

Rangekort – så att du kan träna på rangen. Kom in i Receptionen så fixar vi så att du får det antal träningshinkar som passar dig. Vi har SOLO rangekort som går att ladda med följande antal hinkar:

10 hinkar á 23 bollar: 100kr
25 hinkar á 23 bollar: 200kr
60 hinkar á 23 bollar: 500kr

Solokortet köper du för 50 kr och du kan sedan ladda om kortet med det antal hinkar du önskar.

Greenfee på pay-and-play korthålsbanan – varje greenfee kostar 150 kr. Köp 10 st greenfee för 1 500 kr eller 20 st greenfee 3 000 kr.

Greenfee på Slottsbananklicka här så ser du vilka greenfee som gäller. Köp det antal greenfee som du och din arbetsgivare önskar.

Naturligtvis får du kvitto på ditt friskvårdsinköp som din arbetsgivare kan använda som verifikation i sin redovisning till Skatteverket om du själv vill lägga ut för dina inköp. Om din arbetsgivare vill att vi skall fakturera frisvårdsinköpet gör vi naturligtvis det och utformar fakturan på det sätt som krävs för att friskvården skall godkännas av Skattemyndigheten.

Ring till oss på 044 – 35 50 35 så hjälper vi dig gärna så att du får den friskvård du behöver! Golf gör oss friskare och golfare lever längre!