Ett slag för Cancerfonden

Lördagen 25 maj 2019 spelar vi Ett slag för Cancerfonden.

Vi spelar scramble i 2-mannalag med 6 utslag per lagmedlem och 6 valfria.

Samtliga intäkter från tävlingen går oavkortat till Cancerfonden, såväl anmälningsavgift som greenfee.

Varje år får över 60 000 personer i Sverige cancer.

Hur många som är golfspelare vet vi inte, men ert stöd till svensk cancerforskning hjälper dem att komma tillbaka till livet – och golfbanan. Välkommen att arrangera tävlingen där målet är större än själva idrottsprestationen. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Björn Hellström
Cancerfonden

Vår klubb kan rädda liv. Och ha roligt på vägen. Genom att arrangera tävlingen Ett slag för Cancerfonden stärker vi klubbens gemenskap, skänker en extra dimension till tävlingsmomentet – och medverkar i kampen mot cancer. Tävlingen genomförs för 29:e året i rad och totalt har vi spelat in otroliga 40 miljoner till svensk cancerforskning, varav 1,2 miljoner spelades in av 58 klubbar 2018.

Den golfklubb som samlar in mest pengar till Cancerfonden och svensk cancerforskning vinner. Och vi hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med, så det finns inga begränsningar om att man måste vara medlem i just er klubb. Vinnande klubb kommer att uppmärksammas på flera olika sätt i Cancerfondens kanaler som ses av många hundra tusen personer varje dag.

Ni som deltagit tidigare vet att det här är en tävling med mycket hjärta. En tävling som bjuder på många skratt mitt i det allvarsamma syftet. Välkommen att vara med igen. Och till er som inte tidigare varit med – tävlingen är en gyllene chans att förena nytta med nöje och möjlighet att engagera medlemmarna i en fråga som berör så gott som alla.

Tack för ditt stöd i kampen mot cancer!