Ett slag för Cancerfonden 19 juli

Ett slag för Cancerfonden – Greensome/ PB

Tävlingen avgjordes på en utmärkt nydressad bana i bra golfväder, med strålande sol.

Samtliga intäkter från tävlingen gick oavkortat till Cancerfonden, såväl anmälningsavgift som greenfee. 32 par tävlade och gav sitt bidrag och klubben gör en inbetalning på 15 000 kr till Cancerfonden vilket är bättre än 2019!

Hela resultatlistan från tävlingen – Klicka här

Stort tack till alla sponsorer som skänkt priser till årets tävling och till lotteriet. Tack också till Bankommittén och banarbetarna som fixat till en alldeles utmärkt bana samt till tävlingsledningen för en väl genomförd tävling!

Vi ses igen till nästa år!

Vinnarna Jan Asplund & Rickie Schmidt 50

2:a Fredrik och Therese Bergdahl 43

3:a ej på bild, Anders & Carl Lundin 44

4:a Mats Nilsson & Christina Forsenhäll 41

5:a Georg & Karin Krantz 41

Varje år får över 60 000 personer i Sverige cancer.

Hur många som är golfspelare vet vi inte, men ert stöd till svensk cancerforskning hjälper dem att komma tillbaka till livet – och golfbanan. Välkommen att arrangera tävlingen där målet är större än själva idrottsprestationen. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Björn Hellström
Cancerfonden

Vår klubb kan rädda liv. Och ha roligt på vägen. Genom att arrangera tävlingen Ett slag för Cancerfonden stärker vi klubbens gemenskap, skänker en extra dimension till tävlingsmomentet – och medverkar i kampen mot cancer. Tävlingen genomförs för 30:e året i rad.

Den golfklubb som samlar in mest pengar till Cancerfonden och svensk cancerforskning vinner. Och vi hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med, så det finns inga begränsningar om att man måste vara medlem i just er klubb. Vinnande klubb kommer att uppmärksammas på flera olika sätt i Cancerfondens kanaler som ses av många hundra tusen personer varje dag.

Ni som deltagit tidigare vet att det här är en tävling med mycket hjärta. En tävling som bjuder på många skratt mitt i det allvarsamma syftet. Välkommen att vara med igen. Och till er som inte tidigare varit med – tävlingen är en gyllene chans att förena nytta med nöje och möjlighet att engagera medlemmarna i en fråga som berör så gott som alla.

Tack för ditt stöd i kampen mot cancer!