Lottningen till årets Lille Brink Cup är klar

Lottningen till Lille Brink Cup är nu klar! Spelplan finns nu på anslagstavlan på klubben.

Du som anmält dig till tävlingen – kolla vem du skall möta och bestäm matchdag/tid med din motståndare!

Glöm inte att erlägga spelavgiften 150 kr i Receptionen!

Ny starttid för Damernas torsdagsgolf

Vi samlas kl 09:45 från torsdag 30 juni 2022. Vi har bokade tider kl 10.00.

Klicka här för mer info om Damsektionen!

Teen Tour spelades på DWGK söndag 19 juni

Teen Tour First och Rookie Tour spelades på DWGK i söndags och trots regn under i stort sett hela tävlingen blev det många strålande resultat! Grattis till Elliot Lorentzon från DWGK som kvalade in till nästa nivå  på Teen Tour Future och kommer att spela nästa tävling på Sjöbo GK 30 – 31 juli 2022! Lycka till från hela klubben!

Alla greener i mycket gott skick

Efter idogt arbete efter vinterns skador är alla greener nu i mycket gott skick!

Juniorläger 19 – 21 juli 2022

Anmälan till årets Juniorläger 19 – 21 juli är öppen! Ring till Receptionen 044 – 35 50 35 eller skicka mejl till info@dwgolfklubb.se

Först till kvarn….. – max 21 deltagare + reservlista!

Nya datum för Grönt Kort utbildning

Vi har ytterligare två kurser för dig som vill börja spela golf!

Kurs 3: Fredag 17 och lördag 18 juni kl 13:00 – 14:50

Kurs 4: Fredag 19 och lördag 20 juli kl 13:00 – 14:50.

Klicka här för mer information om våra Grönt Kort utbildningar!

Nyheter från Damsektionen

Damernas torsdagsgolf – ny starttid från torsdag 21 april

Torsdagsgolfen startar kl 9:00 fr o m torsdagen 21 april 2022. Vi samlas 8:45 och lottar bollarna, sedan spelar vi 18, 13 eller 9 hål som ni önskar efter tid och ork! Kom och ha en trevlig stund, ni behöver inte föranmäla er!

Vi spelar slaggolf och försöker träna olika spelformer som varierar efter antalet deltagare och önskemål.

Uttagning till damernas seriespel söndag 24 april kl 10:45

Damsektionen har uttagning till seriespelet på söndag 24 april. Vi samlas kl 10.45 och spelar sedan 18 hål för att ge våra lagledare för seriespelet lite underlag för laguttagningen.

Kom och ställ upp! Seriespelet är väldigt uppskattat – ni träffar nya vänner på klubbar som ni kanske inte annars får besöka, ni får spela gratis som representant för Degeberga Widtsköfle Golfklubb och ni deltar i en spännande tävling som är anpassad för er nivå i spelskicklighet.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM SERIESPELET!

Damernas första utflykt går till ystad – det finns platser kvar även för respektive eller golfvän!

Första utflykten nästa torsdag går till till Ystad Golfklubb med första starttid kl 09:25. Det finns platser kvar – säj till era vänner och respektive att dom kan komma med om dom vill!

380 kr kostar greenfee och lunch – och banan lär vara i utmärkt skick. Prata med varandra om samåkning!

Kontakta Katarina tel 0730 892388 eller ring till Receptionen 044-355035 – sista anmälan imorron 21 april!

Ystad Golfklubb – klicka här för information!

Waxholms Juniorer har varit på besök

Ett härligt gäng juniorer från Waxholm har gästat oss några dagar i Påskveckan och fått prova på alla typer av väder på sitt träningsläger! Vi hälsar dom hjärtligt välkomna tillbaka och önskar alla stort LYCKA TILL i sin fortsatta golfkarriär!

Öppet varje dag!

Från 12 april håller Reception och Servering öppet varje dag från kl 09 – 14.

Välkomna!

Juniorläger under Påsken – platser kvar!

Kontakta Receptionen 044 – 355035 eller e-post info@dwgolfklubb.se!

Klicka på bilden för mer information.