Spela & Tävla

Lille Brink Cup 2017

Lille Brink Cup 2017 avgjort!

På bilden intill ser du segraren i Lille Brink Cup 2017 Tomas Nilsson. I en rafflande finalmatch besegrade Tomas allas vår Anders Öhman på 21:a hålet. Tomas berättar:

”En välspelad match med många bra slag där båda spelarna gick på sin hcp. Jag hade lyckan att avgöra på 21:a hålet efter en dramatisk avslutning där jag var 2 upp efter 14:e men hamnade lite fel ett par gånger, Anders hade en putt för att avgöra på 19:e. Jag har spelat på topp i varje match i årets upplaga av Lille Brink Cup, annars hade jag inte kommit så långt! Jag var bara ett över par efter 14:e i finalen men en golfrunda är 18 hål.

Lille Brink Cup är en mycket trevlig tävling som har en tung tradition här på klubben. Hoppas att den fortsätter och jag lovar att försöka försvara titeln nästa år!”

Vi gratulerar Tomas och förstår att det måste varit en rafflande tillställning!

Vår populära matchspeltävling för medlemmar i DWGK

Lille Brink Cup är klubbens populära matchspelstävling sedan många med Göran Engzell som sponsor.