Spela & Tävla

Lille Brink Cup 2018

Lille Brink Cup 2018 – läs och ladda upp information om vår populära matchspelstävling!

Om du anmält dig till Lille Brink Cup 2018 – gör såhär!

• Kontakta Receptionen och kontrollera att du betalat tävlingsavgiften 100 kr
  • Leta upp ditt namn i Gruppindelningen
  • Se efter i Spelschema 2018 hur dina matcher skall spelas – står ditt namn först i en match ansvarar du för att kontakta din motspelare och avtala matchdatum/tid – se telefonnummer i Kontaktlistan
  • Se till att klara av omgångens ”deadline” – se spelschemat.
  • Läs vidare om poängberäkning, resultatlistor etc. i spelschemat nedan.
  • Har du frågor så kontaktar du Receptionen 044-355035 eller Gunilla Karlsson som är tävlingsledare för Lille Brink Cup 2018.

Gruppindelning 2018 – klicka på bilden för större bild och för att skriva ut en pdf om du vill!

Spelschema Lille Brink Cup 2018 – klicka på bilderna så ser du en större bild och kan skriva ut spelschemat som pdf om du vill!

Slutspelsträd – klicka på bilden så ser du större bild och så kan du skriva ut en pdf om du vill!

Vår populära matchspeltävling för medlemmar i DWGK

Lille Brink Cup är klubbens populära matchspelstävling sedan många med Göran Engzell som sponsor.