Spela & Tävla

Lille Brink Cup 2017

Såhär spelas Lille Brink Cup 2017

Lottningen av matchspelstävlingen Lille Brink Cup är nu klar! Vi är 33 spelare anmälda då den förlängda anmälningstiden gått ut.
Dessa har bildat 8 grupper varav 7 stycken har 4 tävlande  och en grupp har 5. Då alla möter alla i gruppspelet,  spelas 4 omgångar i femmannnagruppen och 3 omgångar i övriga grupper.

Alla resultat skall noteras på spelschemat i Receptionen. Resultat anges som antal hål man vunnit med – t. ex. 2/1 betyder att man ledde med 2 då ett hål återstod att spela.Vinnaren av en match erhåller 3 poäng. Är ställningen lika efter 18 hål delas segern (d.v.s. oavgjord match) skall båda spelarna få 1 poäng.  Exakta matchresultat behövs för att avgöra ordningen i tabellen om man har lika många poäng då alla matcherna spelats. Är du osäker på hur resultatet skall anges lämna in scorekortet i Receptionen med resultatet angivet för varje hål. Tävlingsledningen hjälper sedan till så att resultatangivelsen blir rätt.
Gruppspelet ska vara klart senast sista juli och sedan följer åttondelsfinaler med de två bästa från varje grupp, där ettor möter tvåor enligt slutspelsträdet. Varje match måste här spelas till en vinnare är klar, d.v.s. särspel tillämpas från hål 1.

Startavgift 100 kr betalas så snart som möjligt och innan första match till Receptionen.

Tävlingsledare är Gunilla Karlsson.

Gruppindelning, spelschema, slutspelsträd samt kontaktlista 2017

Klicka på bilden för att se större bild (pdf) och ladda ner om du vill skriva ut!

Vår populära matchspeltävling för medlemmar i DWGK

Lille Brink Cup är klubbens populära matchspelstävling sedan många med Göran Engzell som sponsor.

Försvarande mästare från 2016 är Måns Lundberg