Golf

Lokalföreningen Open 2019

Lördag den 31 augusti 2019 bjuder Lokalföreningen i Brösarp och Degeberga-Widsköfle GK in till Lokalföreningen Open.

Lokalföreningen Open är en golftävling för alla från singel till nybörjare ..

A-klass spelar slaggolf,  B- och C-klass spelar poängbogey.

En golfupplevelse för alla i tävlan om ett bruttopris samt ett generöst prisbord av fina nettopriser som av tradition brukar räcka långt ner i startfältet ..

Dessutom pris för närmast hål samt längsta drive på några av hålen …

Vi välkomnar alla garvade samt nyblivna golfare. Vi välkomnar dessutom särskilt alla deltagare från 2018 års tävling åter inför 2019.

”Anmäl er gärna redan nu, via GIT eller via kansliet, och notera datumet i era kalendrar .. Lördagen den 31 augusti 2019”

”För golfen,  golfarna och dess välgörare!”

Den vänliga byggbutiken, i Norra Björstorp, mitt i golfmeckat på Skånes Östkust

Vi har allt inom bygg och trädgård, det vi inte har hemma beställer vi hem ..

Under 2017 blev vi från ingenstans, efter en lång historia i bygden, utnämnda till årets landsbygdsföretag. Vi har nyligen färdigställt med ytterligare ca 600 kvm fullmatad byggbutiksyta!

Välkomna till vår butik i Norra Björstorp.

Hälsar // Reine, Ingemar, Pelle samt Tobbe med övrig personal på ”Luckan”

Länk till ”Luckan”

Årets landsbygdsföretag med Radio Active

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2018

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, bra klassindelning, lagom många startande, en riktigt fin banlayout !

Tävlingsledningen:    Riktigt kul, fullt startfält för tredje året i rad. Verkligen en succe för denna tävlingsform.

Prisutdelaren:    Hur ska jag hinna med att dela ut alla dessa priser innan alla åker hem ?

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra spelat! Bra jobbat! Välkomna åter 2019!

En återblick, resultat och vinnare 2018

Bästa brutto/bästa golfaren för dagen

Peter Cederblad/DWGK                                          78 Brutto          ”bäst av 78 startande”

A-klass