Spela & Tävla

Lokalföreningen Open 2018

Lokalföreningen i Brösarp, arrangerar även i år ”Lokalföreningen Open”!

”Notera gärna redan nu Lördagen den 8 september 2018 i era kalendrar”

En golftävling för alla, från singel till nybörjare med golfaren och golfen i centrum.

A-klass slaggolf , B-/ C-klass poängbogey!

En skön golfupplevelse för alla i tävlan om fina nettopriser, ett bruttopris samt närmast hål samt längsta drivar på några av hålen.

Öppet hus Golf ! Nyfiken! Kom och prova på golf!

Under tävlingsdagen erbjuder Lokalföreningen i Brösarp och Degeberga-Widtskövle GK en introduktion till golfen, en möjlighet att prova på spelet!   ”Klubbor finns att låna med handledare och instruktörer på plats”!

”Helt kostnadsfritt! utan förpliktelser!”

Intresseanmälan, till Degeberga-Widtskövle GK, mail: info@dwgolfklubb.se

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2017

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, lagom många startande, en riktigt fin banlayout !

Tävlingsledningen:    Riktigt kul, fullt startfält för andra året i rad. Verkligen en succe för denna tävlingsform.

Prisutdelaren:    Hur ska jag hinna med att dela ut alla dessa priser innan alla åker hem ?

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra spelat! Bra jobbat! Välkomna åter 2018!