Spela & Tävla

Lokalföreningen Open

Lokalföreningen Open 2017

Lokalföreningen i Brösarp, arrangerar även i år ”Lokalföreningen Open 2017”!

”Notera gärna redan nu Lördagen den 26 Augusti i era kalendrar”

En golftävling för alla, från singel till nybörjare med golfaren och golfen i centrum.

A-klass slaggolf , B-/ C-klass poängbogey!

Prisbordet är generöst! Vi kan lova att alla får med sig en skön golfupplevelse och ett nettopris.

Dessutom så är givetvis alla med och tävlar om vandringspriset, en stolt liten gubbe i brons från en av våra lokala konstnärer.

Lägst brutto, ”bästa golfaren”, får ställa gubben i prisskåpet under ett års tid!

Öppet hus Golf "ännu mer för alla"! Nyfiken! Kom och prova på golf!

För er som vill och är nyfikna på golf och allt vad det innebär !

Under tävlingsdagen erbjuder Lokalföreningen i Brösarp och Degeberga-Widtskövle GK en introduktion till golfen, en möjlighet att prova på spelet!   ”Klubbor finns att låna med handledare och instruktörer på plats”!

”Helt kostnadsfritt! utan förpliktelser!”

Intresseanmälan, till Degeberga-Widtskövle GK, mail: info@dwgolfklubb.se

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2016

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, lagom många startande, en fantastisk bana!

Tävlingsledningen:    ”Puh”. Fantastiskt med så många startande, det bara rasslade in anmälningar, tur att vi satte en gräns för max antal deltagande. Verkligen en succe för denna tävlingsformen.

Prisutdelaren:    Hur ska jag hinna med att dela ut alla dessa priser innan alla åker hem ?

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra jobbat! men ni får fixa till prisutdelningen så att vi hinner och kan dela ut alla priserna!