Spela & Tävla

Lokalföreningen Open 2018

Lokalföreningen Open 2018 har intecknats med fullt startfält för tredje året i rad, under strålande solsken en sensommardag i september.

Vi fick uppleva glada, uppslupna, sammanbitna, koncentrerade golfare från singel till klubbhandicap, medlemmar såväl som ett stort antal gästande besökare.

Spelet gav och spelet tog i vanlig ordning. Precis som golf gör och ska göra.

En ny mästare korades,

Peter Cedergren/DWGK, 78 Brutto, försvarar vandringspriset inför 2019.

Prisbordet dignade i vanlig ordning i nettoklasserna, A- B- C-, längsta drive, närmast hål.

Vinnare 2018

A-klass: Anders Albäck, Österlens GK

B-klass: Tobias Olsson, Araslövs GK

C-klass: Göran Lindvall, Ekholmsnäs GK

Längsta drive, herr: Pontus Hansson, Österlens GK

Längsta drive, dam: Kerstin Östergaard, DWGK

Närmast flagg: Mats Nilsson, DWGK

Samtliga startande premierades med något praktiskt användbart samt en voucher inför nästa besök på Lokalföreningen i Brösarp, den vänliga byggbutiken mitt i Golfmeckat på Österlen.

Lokalföreningen Open levererar och är verkligen en golftävling för alla från singel till nybörjare med golfaren och golfen i centrum.

A-klass slaggolf , B-/ C-/D- klass poängbogey!

Helt enkelt en utmärkt golfupplevelse för alla i tävlan om fina nettopriser, ett bruttopris samt närmast hål samt längsta drive på några av hålen.

Den vänliga byggbutiken, i Norra Björstorp, mitt i golfmeckat på Skånes Östkust

Vi har allt inom bygg och trädgård, det vi inte har hemma beställer vi hem ..

Under 2017 blev vi från ingenstans, efter en lång historia i bygden, utnämnda till årets landsbygdsföretag. Vi färdigställer just nu med ytterligare ca 600 kvm butiksyta, med invigning av de nya butiksytorna under sensommaren 2018 i år!

Välkomna till vår butik i Norra Björstorp.

Hälsar // Reine, Ingemar, Pelle samt Tobbe med övrig personal på ”Luckan”

Länk till ”Luckan”

Årets landsbygdsföretag med Radio Active

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2018

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, lagom många startande, en riktigt fin banlayout !

Tävlingsledningen:    Riktigt kul, fullt startfält för tredje året i rad. Verkligen en succe för denna tävlingsform.

Prisutdelaren:    Hur ska jag hinna med att dela ut alla dessa priser innan alla åker hem ?

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra spelat! Bra jobbat! Välkomna åter 2019!