Spela & Tävla

Lokalföreningen Open 2018

Lokalföreningen i Brösarp, arrangerar även i år ”Lokalföreningen Open”!

”Anmäl dig gärna redan nu till tävlingen som i år spelas Lördagen den 8 september.

En golftävling för alla, från singel till nybörjare med golfaren och golfen i centrum.

A-klass slaggolf , B-/ C-klass poängbogey!

En skön golfupplevelse för alla i tävlan om fina nettopriser, ett bruttopris samt närmast hål samt längsta drive på några av hålen.

Samtliga startande kommer dessutom att erbjudas ett förmånligt besök på ”Luckan”, Lokalföreningen i Brösarp.

Den vänliga byggbutiken, i Norra Björstorp, mitt i golfmeckat på Skånes Östkust

Vi har allt inom bygg och trädgård, det vi inte har hemma beställer vi hem ..

Under 2017 blev vi från ingenstans, efter en lång historia i bygden, utnämnda till årets landsbygdsföretag. Vi bygger just nu ut med ytterligare ca 600 kvm butiksyta, med invigning av de nya butiksytorna under sensommaren 2018 i år!

Välkomna till vår tävling för golfen och golfarna, välkomna även till vår butik i Norra Björstorp.

Hälsar // Reine, Ingemar, Pelle samt Tobbe med övrig personal på ”Luckan”

Länk till ”Luckan”

Årets landsbygdsföretag med Radio Active

Öppet hus Golf ! Nyfiken! Kom och prova på golf!

Under tävlingsdagen erbjuder Lokalföreningen i Brösarp och Degeberga-Widtskövle GK även på en introduktion till golfen, en möjlighet för alla att prova på spelet!

”Klubbor finns att låna med handledare och instruktörer på plats”!

”Helt kostnadsfritt! utan förpliktelser!”

Intresseanmälan, till Degeberga-Widtskövle GK, mail: info@dwgolfklubb.se

En succé! Några ord och bilder från tävlingen 2017

Deltagarkommentarer:    Bra speltempo, lagom många startande, en riktigt fin banlayout !

Tävlingsledningen:    Riktigt kul, fullt startfält för andra året i rad. Verkligen en succe för denna tävlingsform.

Prisutdelaren:    Hur ska jag hinna med att dela ut alla dessa priser innan alla åker hem ?

Sponsorn:   Hur kul som helst! Bra spelat! Bra jobbat! Välkomna åter 2018!