Spela & Tävla

Juniorträning

Juniorträning 2018 startar lördag 7 april

Träningar startar 7 april uppdelade i två grupper – Ny på golf respektive Bredd.

• Ny på golf   lördagar kl 10 – 11  med PRO Måns Lundberg
  • Bredd-gruppen lördagar kl 11 – 12 med PRO Måns Lundberg (egen uppvärmning fr ca 10.30) samt onsdagar kl 18 – 19 egen träning med Morgan som ansvarig.

Juniorträningen kostar 1 000 kr för hela året april – sept alternativt 500 kr för juni – aug

Nu har vi haft kom-i-gång-läger 28 – 29 april 2018 på Degeberga Widtsköfle GK

Den 28 och 29 april hade vi Kom-igång-läger för juniorer på klubben och det var 13 förväntansfulla juniorer från flera klubbar som deltog.

Lördagen bjöd på strålande väder och träningen började med närspelsträning på vår driving range som övergick i träning på långa slag.

Förmiddagen avslutades i vårt fina övningsområde där det tränades på närspel och puttning.

Efter den gemensamma lunchen spelade vi på lilla banan.

Söndagen bjöd på fortsatt strålande väder och träningen började på rangen med det långa spelet.  Förmiddagen avslutades med bunkerträning och lite lobbslag över bunkern. Efter lunch spelade vi både på Slottsbanan och lilla banan.

Juniorsektionen

DWGK

Teen Cup 2018

Skandia Cup byter namn till Teen Cup.

Skandia Cup – en klubbtävling för juniorer – här kommer information inom kort! Klicka här så kommer du till deras hemsida.