Ny tid för Damernas måndagsgolf – samling kl 09:10

Tiden för Damernas måndagsgolf flyttas tills vidare till 09:10 då vi samlas och lottar bollarna. Första start är kl 09:24.

Läs om måndagsgolfen här!

Välkomna!

Nya kurser för Grönt Kort med Måns Lundberg PGA-pro

Grön Kort utbildning

Fred/lörd 28 – 29 juni kl 13:00 – 14:50

Fred/lörd 26 – 27 juli kl 13:00 – 14:50

Fortsättningskurs för 37+ handicap

Fred/lörd 5 – 6 juli kl 13:00 – 14:50

Kontakta Receptionen tel 044 – 35 50 35 eller E-post info@dwgolfklubb.se för att boka! Vi har fina erbjudanden – inklusive hyra eller köp av klubbor! Klicka på länken för att läsa mer om vår utbildning till Grönt Kort

Träffpunkt DWGK

Varje måndag kl 17 samlas alla som vill spela golf utan att tävla! Våra ledare Hans och Anne tar hand om det praktiska, Kom som du är och spela 9, 13 eller 18 hål i lugn och ro tillsammans med  trevligt sällskap. Idag 2019-06-10 träffade Hans bl.a. Peter, Koja och Tommy (fotograf)! Klicka på länken för at läsa mer om Träffpunkt DWGK

Lille Brink Cup 2019 – lottningen klar

Nu är lottningen till Lille Brink Cup 2019 klar. Klicka på länken så kan ni se och ladda ner gruppindelning och spelschema för alla grupperna. Lycka till!

Ett Slag för Cancerfonden är avgjord – 12 000 kr till insamlingen!

Klicka här så får du veta mer!

Segrade gjorde Göran Lindwall och Håkan Nilsson från Ekholmsnäs Golfklubb. Dom får spendera ett golfdygn på Ronneby Brunn. Grattis!

Dags för juniorläger 2019

Klubben bjuder in till årets juniorläger! Klicka på länken så får du veta mer!

Välkommen!

Mors Dag på Golfrestaurangen

Fira Mors Dag söndag 26 maj på Golfkrogen! Köksmästaren dukar upp festlig tre-rätters meny till kanonpris!

Klicka på länken för att läsa menyförslagen!

Välkomna!

Footgolf på DWGK

Vi har nu färdigställt en FOOTGOLF-bana med 9 hål på vår korthålsbana. Utspark sker från röda markeringar och spel sker mot gröna flaggor. Scorekort finns i Receptionen. Klicka på länken så får du veta mer!

Lycka till och spela väl!

Nya golfregler 2019

Som alla säkert vet gäller nya golfregler 2019. Lär dig mer genom att köpa den nya regelboken i Receptionen titta på regelfilmerna på Golfförbundets YouTube kanal genom att klicka här!

Lycka till!

Träffpunkt DWGK

I våra medlemsenkäter som vi genomför vid flera tillfällen varje år har det framkommit önskemål att klubben skall arrangera golfspel utan tävlingsmoment. Ett tillfälle att träffas över generations- och handicapgränser för att njuta av en stund golfspel och trevlig samvaro och skaffa nya vänner. Klicka här och läs mer!