Restaurangen har öppet på vardagar men stänger från v 46 på helgen

Men – om ni bokar bord – serveras julbrunch helgen 2 – 3 dec 2017!

Passa på att göra en go säsongsavslutning!

Lille Brink Cup 2017 avgjort

Tomas Nilsson står som stolt segrare i årets upplaga av Lille Brink Cup! Läs om den dramatiska finalmatchen – klicka här!

Fars Dag 12 nov 2017 på Golfrestaurangen

Golfrestaurangen arrangerar middag på Fars Dag 12 november. Boka bord så snart som möjligt, det blir rusning!!!
Se mer på Golfrestaurangens sida!
Välkomna!

Klubbmästerskapet avgjort

Grattis till Evelina Johnsson som vinnare i KM Damer Open och Juniorklassen (178 slag / 2 ronder) och Tomas Nilsson som vann KM Herrar Open (235 slag / 3 ronder).

Se bilder på hemsidan!

OBS Ändringar i Slutspel Lille Brink Cup 2017 p.g.a. skador!

Nytt gruppspelreultat och nytt slutspelträd i Lille Brink Cup p.g.a. skador. Klicka här för att se uppdaterat resultat och slutspelträd!

Lille Brink Cup Slutspel 2017

Nu är slutspelet i Lille Brink Cup 2017 lottat och klart!

Klicka här för att läsa mer och ladda ner slutspelsträd och kontaktlista. Som vanligt ansvarar den person som står först i en match för att kontakta sin medspelare och stämma av tid för match. Sista matchdag framgår av slutspelsträdet.

Lycka till!

Lille Brink Cup 2017 – resultat gruppspel

Gruppspelet är avslutat – klicka här så kan du se och ladda upp resultatet!

Grattis till alla duktiga golfspelare som går vidare till slutspel!!

Henke Golfmus – Henrik Stensons bok för barn

Vi säljer Henrik Stensons bilderbok för barn 6 – 9 år på klubben för 150:-. Klicka här för mer information!

Golfspelaren i Centrum

Snart kommer en ny enkät till 1/3 av våra medlemmar! Ta er tid att svara på enkäten eftersom resultatet är ett viktigt verktyg för att fortsätta förbättra vår golfklubb!

Sommarläger 19 – 22 juli för våra juniorer

Juniorsektionen ordnade sommarläger 19 – 22 juli på klubben. Läs mer och kolla bilder på vår Juniorsektion-sida!