Fåtal platser kvar till IVT Open

…så skynda att boka på Min Golf eller ring till Receptionen 044-355035 eller mejla till info@dwgolfklubb.se!

Först till kvarn…….

Klicka på länken för att läsa mer om tävlingen!

Lille Brink Cup 2017 – lottningen är klar!

Nu är lottningen till Lille Brink Cup 2017 klar!

Vi är 33 medlemmar som skall göra upp om äran att få pokalen vid vårmötet 2018. Försvarande mästare är Måns Lundberg.

Klicka på länken så kommer du att hitta gruppindelning, spelschema, slutspelträd och kontaktlista och du hittar också datum då respektive omgång skall vara färdigspelad!

Glöm inte att betala tävlingsavgiften 100 kr till Receptionen innan första start!

Tävlingsledare i år är Gunilla Karlsson!

Lycka till!

Lille Brink Cup – förlängd anmälningstid till 20 maj 2015

Anmälningstiden till Lille Brink Cup – vår matchspeltävling – är förlängd till 20/5! Tveka inte att anmäla dig till en väldigt rolig spelform och tävling som löper över i stort sett hela säsongen! Se mer på hemsidan!

Anmälan på lista i Receptionen eller ring 044-355035. Det går också bra att skicka ett e-postmeddelande till info@dwgolfklubb.se

Lille Brink Cup – förlängd anmälningstid

Anmälningstiden till Lille Brink Cup – vår matchspeltävling – är förlängd till 2/5! Tveka inte att anmäla dig till en väldigt rolig spelform och tävling som löper över i stort sett hela säsongen! Se mer på hemsidan!

Tisdagsgolf 18 april 2017

Årets fjärde deltävling i den populära Tisdagsgolfen spelades tisdagen den 18 april. 26 herrar kom till start och segrade gjorde John Ingvarsson med finfina 72 nettoslag, tätt följd av Claes Wiberg och Kennert Andersson.

Golfens dag 20 maj kl 10 – 15

Se Henrik Stensons hälsning till Golfens dag!

Över hela Sverige kommer golfklubbar att arrangera aktiviteter för att locka människor i alla åldrar till sina anläggningar under temat ”Dubbelt upp” denna lördag.

Vi i Degeberga Widtsköfle GK vill att alla medlemmar ska ta med sig en intresserad vän eller släkting till klubben för att de ska få möjlighet att uppleva hur roligt det är att spela golf.

Det finns många som tidigare tagit Grönt kort, men inte varit aktiva golfare de senaste åren. Dessa vill vi se spela scramble på Slottsbanan tillsammans med Dig som är medlem. Starttider finns bokade mellan kl 11.00 – 13.00 och ni spelar 9 hål GRATIS tillsammans. Anmälan görs till receptionen senast den 19 maj.

De som aldrig provat på att spela golf erbjuder vi en introduktion av vår pro Måns Lundberg och ni spelar sedan scramble tillsammans på Lilla banan utan kostnad. Måns finns på plats från kl 11.00.

Mellan kl 10 -11 leder han träning för våra yngre nybörjare och har du ett barn/ barnbarn som vill testa är de välkomna redan kl 10.

På vårt övningsområde för putt- och chipträning kommer det också att finnas utsatta banor där ni kan utmana varandra eller någon annan medlem.

De som lämnar in sina resultat under dagen deltar i en prisutdelning kl 15.00 i restaurangen.

Som du förstår har du en viktig del i att Golfens dag blir ett lyckat arrangemang. Tänk redan nu ut vem du ska ta med dig till klubben den 20 maj.

Vill du veta mer om Golfens Dag, se http://www.golf.se/golfensdag

Har du frågor eller kommentarer om arrangemanget på DWGK, kontakta Gunilla Karlsson Epost: gunilla.gk.karlsson@telia.com  Telefon 0703 737525

Välkommen!

HIO i premiären på tisdagsgolfen

Vilken start på årets tisdagsgolf 28 mars 2017! Hole-in-one på premiärrundan. Kenneth Persson som gick i första bollen lyckades göra Hole-in-one på första korthålet (hål 4)!

Klubben gratulerar! Vi ska inte nämna något om resultatet på resten av rundan. Men vi andra som deltar i tisdagsgolfen har fått något att bita i!

Sommargreener öppna

Längtan är över! Från lördag 18 mars 2017 spelar vi på sommargreener (vid frost får vi inte beträda sommargreenerna, då kan gräset ta allvarlig skada). Passa på att njuta av spel och ta en titt på de nyklippta högruffarna! Det kan du göra utan att slå bollen dit!

Juniorläger 14 – 15 apr 2017

Nu är det snart dags för vårt kom-igång-läger för juniorer.
Mellan kl 9-12 är det träning för vår pro Måns, samt medhavd förmiddagsfika.
Lunch, som ingår i priset, äter vi tillsammans i golfrestaurangen.
Mellan kl 13 till ca kl 15 spelar vi tillsammans på lilla och stora banan.

Anmälan till info@dwgolfklubb.se eller ring 044-35 50 35 och kostnaden för lägret är 400 kr/pers.

Vi klipper högruffen

Högruffarna klipps – information från bankommittén

Ja, det var väl det mest spännande på Bankommitténs möte här i mars. Detta som en del i en uppdaterad skötselplan som fastställdes vid senaste mötet. Beslutet innebär att vi ska klippa högruffarna en gång om året, med början i mars i år. Detta främst för att det ska bli lättare att hitta bollen om man (mot förmodan) hamnar i ruffen. Det kommer att vara lika svårt att ta sig därifrån när gräset vuxit upp igen!

Vi kommer också att höja klipphöjden något på fairway, och experimentera lite med annorlunda klippning på någon tee. Vidare kommer vi att flytta röd tee på hål 14 till guldtee, samt blå till röd.

Ännu så länge ser det ut som banan och framförallt greenerna klarat vintern bra. Ambitionen är fortfarande att öppna sommargreenerna senast i samband med städdagen 25 mars. Glöm inte att anmäla dig, både till arbete och efterföljande tävling.