Minkbesök i dammen på hål 4

I vårsolen vid dammen på hål 4 – en värdefull mink på jakt. Inga karpar finns i dammen!

Restaurangen öppnar på måndag 15 april

Vår golfrestaurang öppnar på måndag 15 april. Vår nye köksmästare Koshtrim Dermaku hälsar välkommen till Dagens Lunch (80:-) , À la Carte och Catering – och naturligtvis kan du också få hamburgare och korv! Kolla öppningserbjudandet för pensionärer! Klicka så ser du Restaurangens hemsida!

Välkommen!

Damernas aktiviteter 2019

Nu kan ni läsa allt om DWGK Damernas aktiviteter på hemsidan. Klicka på länken så kommer ni till programmet!

Välkomna till en härlig golfsäsong!

Årets tävlingsprogram klart

Nu är 2019 tävlingsprogram klart och finns att tillgå både på Min Golf och på hemsidan. Klicka här för mer information.

Tävlingskommittén

Nya golfregler 2019

Som alla säkert vet gäller nya golfregler 2019. Lär dig mer genom att

Lycka till!

Samarbete med Lydinge Resort 2019

Precis som förra året smarbetar vi också 2019 med Lydinge Resot utanför Helsingborg. Klicka på länken för att se årets erbjudande som bl.a. innehåller boka tidigt rabatt – boka innan 31 mars!

Damernas upptaktsträff 18 mars kl 18:00

Vi träffas i restaurangen Måndagen den 18 mars kl 18.00 för  att informera, diskutera och besluta om årets aktiviteter.

Damshopen i Karpalund inleder med att visa vårens mode.

Anmälan med önskemål om förtäring görs till Malin eller på lista i receptionen senast torsdagen den 14 mars. Känner du någon tjej i klubben som inte brukar komma till dessa träffar får du gärna ta henne med dig.

Alla gamla och nya medlemmar  är lika välkomna!

Restaurangen öppnar 15 april

Golfrestaurangen öppnar för säsongen 15 april. Vi välkomnar ny krögare och ser fram emot en fin säsong med go mat och dryck!

Banarbete 25 – 29 mars 2019

Vår bana kommer att fräschas upp med maskiner under perioden 25 – 29 mars. Vi planerar att banan skall kunna hållas öppen för spel, men arbetet kan innebära begränsade hinder på vissa hål. Vi kommer att informera mer detaljerat så snart vi vet fler detaljer.

Höstmötet

Lugnt Höstmöte

Med ett 30-tal medlemmar närvarande avverkades Höstmötet. Styrelsens förslag antogs, vilket gjorde att budget och verksamhetsplan fastställdes. Oförändrade årsavgifter förutom greenfeemedlemskapet som nu är 595 kr. Då ingår inte längre greenfeecheckar. Ordinarie greenfee höjs till 480 kr, samtidigt som Sydpoolenpriset blir 325 kr.

Ordförande omvaldes för ett år. Nya i styrelsen är Morgan Johnsson (tidigare suppleant) och Stefan Lewandowski. Ny suppleant är Karin Montén. Ordförande avtackade Mikael Rahm och Gunnar Perminger som efter gediget arbete nu lämnar styrelsearbetet.

I samband med Höstmötet prisades klubbmästarna Tomas Nilsson (H60) och Niclas Nilsson (H50). Damsegraren Gunilla Karlsson, befann sig utomlands.

Tomas Nilsson – klubbmästare 2018 Herrar Open

Gunilla Karlsson – klubbmästare 2018 Damer Open