Programmet för damernas torsdagsgolf klart

Hej,

Nu är programmet för damernas torsdagsgolf 2018 klart! Klicka här så kan du läsa om detaljerna och också ladda ner programmet själv och ta med det i din golfbag!

Passa på att kolla alla andra aktiviteter vi har i Damsektionen – du hittar detaljerna om du klickar här!

Alla är välkomna önskar

Gunilla och alla i Damkommittén!

Restaurangen öppnar också på helgen från lördag 7 april

Från och med lördag 7 april 2018 har vår golfrestaurang öppet också på helgen.

Öppettider 09:00 – 16:00 varje dag.

Välkomna till dagens rätt och a-la-carte!

Samarbete med Bröndby GK utanför Köpenhamn

Vi har ett nytt greenfeesamarbete med Bröndby GK utanför Köpenhamn. Fullbetalande medlemmar i DWGK spelar alla dagar på Bröndby GK för DKK 250.00. Ordinarie greenfee är DKK 300.00 rabatt. Klicka här för mer information.

Damernas upptaktsträff

Damernas Upptaktsträff 2018

Vi träffas i restaurangen onsdagen den 4 april kl 18.00 för  att informera, diskutera och besluta om årets aktiviteter.
Damshopen i Karpalund inleder med att visa vårens mode.
Anmälan senast lördag den 31 mars med önskemål om förtäring görs till Malin i Receptionen tel 044-355035 eller e-post info@dwgolfklubb.se eller på lista i receptionen .
Känner du någon tjej i klubben som inte brukar komma till dessa träffar kan du gärna ta henne med dig.

Alla gamla och nya medlemmar  är lika välkomna!

Gratis träning för alla medlemmar – kom igång våren 2018

Klubben bjuder på 2 gratis golfträningar med Måns för alla medlemmar. Träningstillfällena är öppna också för serielagen. Måns kommer att ta emot 12 elever varje gång och anmälan skall göras på lista i Receptionen, via telefon till Malin på 044 – 355035 eller på epost till info@dwgolfklubb.se

Klicka här för att se alla träningstillfällen!

Välkomna!

Tisdagsgolfen 2018 – såhär går det till!

Dags att planera för tisdagsgolfen 2018 – vår tävling som i år löper över 26 tisdagar med start 27 mars. Klicka på texten så kan du läsa mer vad Björn Nilsson – vårt Tisdagsgeneral – har klurat ut för årets tävling!

Bilden visar Björn som delar ut priset 2017 till Lars Nilsson – stolt segrare!

Lag till seriespel Herrar

Nu är lagen till seriespel för herrarna anmälda. Mer information om lag och lagledare och länk till Skånes Golfförbund hittar du om du klickar på texten!

Gunnar Perminger ansvarar för herrarnas seriespel i år, och hans telefonnummer hittar du också här!

Tävlingskalendern fylls på!

Nu är datum fastlagda för årets klubbtävlingar, tävlingsveckan, IVT Open och press för Lokalföreningen Open. Titta på vår tävlingssida så får du mer information. Obs att Tävlingskalendern i GIT uppdateras efterhand!

Kontantfritt i Receptionen från 1 mars 2018

Degeberga Widtsköfle Golfklubb blir kontantfritt från 1 mars 2018. Vi följer trenden hos andra golfklubbar och mindre handelsföretag –  vi värnar om vår personals säkerhet dygnet runt. Vi är säkra på att våra gäster har förståelse för detta och vi ser också att kontanthanteringen har minskat mycket de senaste två åren – allt fler vill använda kort- eller Swish-betalning.

IVT Open 2018 spelas 2 juni på DWGK

Boka redan in lördag 2 juni 2018 för IVT Open på DWGK! Vi arrangerar för fjärde året i följd den mest populära och omtyckta tävlingen i klubbens historia. Vi spelar greensome i 2-mannalag – men de flesta priserna lottas ut!

Håll utkik efter mer information und3r våren – men reservera redan nu datumet i din almanacka!