Juniorsektionen

Sektionsledamöter:

Madeleine Johnsson, Anders Lorentzon, Peter Cederblad

Juniorträning 2018

Klicka här så får du veta mer om juniorträningen 2018!

Anmäl och betala till Receptionen.

Anmälan går också bra att göra till nån av funktionärerna i Juniorsektionen

Tel          044-355035

E-post:  info@dwgolfklubb.se

Detta hände under juniorsäsongen 2017 på DWGK

När vi blickar tillbaka på 2017 så har det varit en händelserik säsong. Vi startade upp juniorverksamheten med ett kom-i-gång-läger den 14 och 15 april. Det var 10 juniorer med på lägret, där det både var träning och spel på båda våra banor.

Under året har vi haft två träningsgrupper för juniorer, en för ”nya på golf” och en för juniorer som har kommit längre i sitt golfande. Det har varit 12 juniorer med i träningsgrupperna. Vår pro Måns har hållit i träningarna och vi ser att juniorerna har gjort stora framsteg.

Den 19 till 22 juli hade vi golfläger med 16 juniorer på klubben. Det var intensiva dagar med träning på förmiddagen och spel på våra banor på eftermiddagen. Under lägret var det en övernattning på klubben och lägret avslutades med en tävling.

Under sommaren har Måns arrangerat 4 tävlingar för juniorerna som har varit mycket uppskattade.

Tre av klubbens juniorer har tävlat på Skandia Tour, Rookie Tour & SGDF minitour och tagit fina placeringar. På årets klubbmästerskap var det hela 13% juniorer med i startfältet och Evelina Johnsson blev klubbmästare i Juniorklassen.

Nu gäller det inte att släppa träningen utan hålla i gång svingen under vintern.

Juniorsektionen

Morgan, Anders & Madde