Juniorsektionen

Sommarlägret 2019 avslutat

Nu har sommarlägret för juniorer  på  Degeberga-Widtsköfle Golfklubb avslutats! FULLBOKAT!

Den 17 till 20 juli arrangerade vi sommarläger för juniorer på Degeberga-Widtsköfle Golfklubb och 20 förväntansfulla ungdomar deltog. Flera av juniorerna har varit med tidigare år när det har varit sommarläger på klubben.

Varje dag började med uppvärmning och därefter träning på tre olika stationer för att träna golfens olika slag. Vår PGA-pro Måns hade huvudansvaret för träningen.  Efter en gemensam lunch i golfrestaurangen så var det spel tillsammans i olika gruppkonstellationer och olika spelformer på vår Par 3 bana och Slottsbanan.

På fredagseftermiddagen grillade vi hamburgare och sedan var det spel på Slottsbanan för alla juniorerna. Fredagskvällen avslutades med film och fredagsmys i klubbhuset och de juniorer som önskade övernattade i klubbhuset.

Lägret avslutades på lördag eftermiddag med en lagtävling på Par 3 banan, där vi kunde se att alla juniorerna hade gjort stora framsteg i sin golfutveckling.

Vi vill tacka alla fantastiska ungdomar och föräldrar som deltog med juniorernas sommarläger för en bra insats där alla gav 100% under träningspassen och spelet på banan.

Klubben vill också tacka alla ideellt deltagande ledare och funktionärer från klubben som förberett och genomfört lägret!

Juniorsektionen

Kom-igång-lägret påsken 2019

Den 19 och 20 april hade vi Kom-igång-läger för juniorer på klubben och det var 16 förväntansfulla juniorer från flera klubbar som deltog.  Helgen bjöd på ett otroligt fint väder med   sol från klar blå himmel och en temperatur upp mot 20 grader.

Lägret började med att rosta av halvlånga inspel på vår driving range som övergick i träning på långa slag. Förmiddagen avslutades i vårt fina övningsområde där det tränades på närspel och puttning. Efter den gemensamma lunchen spelade vi på vår par 3 bana.

Lördagen började med att träna på lite svårare närspelslag över bl.a. bunker och från ruffen.

Förmiddagen avslutades med bunkerträning och puttning. Efter lunch spelade vi både på Slottsbanan och vår par 3 bana.

Träning 2019

Klicka här så får du veta mer om juniorträningen 2019!

Anmäl och betala till Receptionen.

Anmälan går också bra att göra till nån av funktionärerna i Juniorsektionen

Tel          044-355035

E-post:  info@dwgolfklubb.se