Juniorsektionen

Sektionsledamöter:

Madeleine Johnsson, Anders Lorentzon

Juniorsäsongen 2017 på DWGK

Hösten är i antågande och juniorsäsongen 2017 på DWGK kan summeras.  Men än är det inte läge för att sätta in klubborna i garderoben för om vädret vill så kan vi spela ett tag till.

När vi blickar tillbaka på 2017 så har det varit en händelserik säsong. Vi startade upp juniorverksamheten med ett kom-i-gång-läger den 14 och 15 april. Det var 10 juniorer med på lägret, där det både var träning och spel på båda våra banor.

Under året har vi haft två träningsgrupper för juniorer, en för ”nya på golf” och en för juniorer som har kommit längre i sitt golfande. Det har varit 12 juniorer med i träningsgrupperna. Vår pro Måns har hållit i träningarna och vi ser att juniorerna har gjort stora framsteg.

Den 19 till 22 juli hade vi golfläger med 16 juniorer på klubben. Det var intensiva dagar med träning på förmiddagen och spel på våra banor på eftermiddagen. Under lägret var det en övernattning på klubben och lägret avslutades med en tävling.

Under sommaren har Måns arrangerat 4 tävlingar för juniorerna som har varit mycket uppskattade.

Tre av klubbens juniorer har tävlat på Skandia Tour, Rookie Tour & SGDF minitour och tagit fina placeringar. På årets klubbmästerskap var det hela 13% juniorer med i startfältet och Evelina Johnsson blev klubbmästare i Juniorklassen.

Nu gäller det inte att släppa träningen utan hålla i gång svingen under vintern.

Juniorsektionen

Morgan, Anders & Madde

Träningsgrupper

Vi erbjuder två olika träningsgrupper så att ni alla skall känna att ni får ut precis vad ni vill av er golf. Det är ni själva som väljer er ambitionsnivå.

Golf-kul/Grönt Kort- har startat men det går bra att hoppa in under säsongen!

Denna träningsgrupp riktar sig till dig som är ny i golfen. Fokus ligger på att lära ut grunderna i golf och ha roligt, med ambitionen att du skall få det gröna kortet.
Träning för pro lördagar kl. 10.00-11.00.

Kostnad:
1000 kr april – september
500 kr för juni-augusti.

Bredd – har startat men det går bra att hoppa in under säsongen!

Denna träningsgrupp riktar sig till dig som har grönt kort, vill satsa på golfen och utveckla ditt golfspel. Träningen sker både för tränare och på egen hand. I denna grupp tar du själv ett större ansvar för sin träning genom att själv värma upp ca 30 min före träningen och förbereda dig inför varje träningspass.
Träning måndagar kl. 18.00 och träning för pro lördagar kl. 11.00-12.00

1000 kr april – september
500 kr för juni-augusti

Anmäl och betala till Receptionen.

Anmälan går också bra att göra till nån av funktionärerna i Juniorsektionen

Tel          044-355035

E-post:  info@dwgolfklubb.se