Juniorsektionen

Juniorer vintertränar tillsammans med handigolfen på Furuboda

Klicka på länken och läs reportaget i Svensk Golf!

Juniorsäsongen 2018 på DWGK har varit en bra säsong med mycket verksamhet för våra juniorer på klubben.  Under året har vi inlett  ett samarbete med Östra Göinges & Skepparslövs juniorer.

När vi blickar tillbaka på 2018 så har det varit en händelserik säsong. Vi startade upp juniorverksamheten med ett kom-i-gång-läger den 28 och 29 april. Det var 13 juniorer med på lägret, där det både var träning och spel på båda våra banor.

Under året har vi haft två träningsgrupper för juniorer, en för ”nya på golf” och en för juniorer som har kommit längre i sitt golfande. Det har varit 10 juniorer med i träningsgrupperna. Vår pro Måns har hållit i träningarna och vi ser att juniorerna har gjort stora framsteg.

Den 18 till 21 juli hade vi sommarläger med 15 juniorer på klubben. Det var intensiva dagar med träning på förmiddagen och spel på våra banor på eftermiddagen. Under lägret var det en övernattning på klubben och lägret avslutades med en tävling.

Under sommaren har Måns och Peter arrangerat 7 tävlingar för juniorerna som har varit mycket uppskattat.

2 av klubbens juniorer har tävlat på  SGDF minitour och minitouren och tagit fina placeringar och 1 av klubbens juniorer tävlade i gruppkvalet i Teen Cup på Skepparslövs GK. På årets klubbmästerskap blev det tyvärr ingen juniorklass p.g.a. för få anmälda juniorer.

Under 2018 har vi haft två gemensamma träningar med juniorerna från Östra Göinge med ett träningstillfälle på respektive klubb.

Under vintern har vi tillsammans med handigolfarna haft inomhusträning på Furuboda kursgård.

Träning 2019

Klicka här så får du veta mer om juniorträningen 2019!

Anmäl och betala till Receptionen.

Anmälan går också bra att göra till nån av funktionärerna i Juniorsektionen

Tel          044-355035

E-post:  info@dwgolfklubb.se