Seriespel

Seriespel Herrar 2018

Degeberga golfklubbs herrar deltar även i år, i Skånes Golfförbunds seriespel.

Vi har anmält

1 lag i H-50 DIV D3 O

2 lag i H-60 DIV 4 NO och DIV 4 O

1 lag i H-70 DIV. 3 O

1 lag i H-75 DIV 4 O

Lag är inte anmält i H22, H40 eller H80.

Varje lag består av 6 man i 5-, 6- eller 7-lagsserier och matcherna spelas alltid på torsdagar. Tre till fyra matcher spelas på våren/försommaren och tre till fyra på sensommar/höst. De fyra bästa resultaten i laget räknas i lagtävlingen.

Speldagar

Tidpunkt för speldagarna framgår av spelprogram anslaget på klubbens stora anslagstavla, under rubrik ”Herrsektionen”, samt på Skånes golfförbunds hemsida http://www.skanesgolfforbund.com/se/seniorer/herrar/seriespel

Numera finns det inga handicap-gränser för deltagande spelare. Skåneserierna spelas som slagtävling över 18 hål utan handicap.

KategoriÅldersintervallLagledare
H 5050 - 59Måns Lundberg
H 6060 - 69Anders Öhman
H 7070 - 74Lars Nilsson
H 7575 - Johan Risberg

Serielagsträning

Det kommer att vara serielagsträning för alla representationslagen. Program för detta, kommer att visas på anslagstavlan.

Som ansvarig för herrarnas seriespel, uppmanar jag alla att vara med, på träningar, eventuella uttagningar och i själva matcherna. Det är en mycket trevlig upplevelse, att åka till andra banor och spela tillsammans med likasinnade.

Gunnar Perminger