Tisdagsgolfen 2018 – såhär går det till!

Dags att planera för tisdagsgolfen 2018 – vår tävling som i år löper över 26 tisdagar med start 20 mars. Klicka på texten så kan du läsa mer vad Björn Nilsson – vårt Tisdagsgeneral – har klurat ut för årets tävling!

Bilden visar Björn som delar ut priset 2017 till Lars Nilsson – stolt segrare!

Lag till seriespel Herrar

Nu är lagen till seriespel för herrarna anmälda. Mer information om lag och lagledare och länk till Skånes Golfförbund hittar du om du klickar på texten!

Gunnar Perminger ansvarar för herrarnas seriespel i år, och hans telefonnummer hittar du också här!

Tävlingskalendern fylls på!

Nu är datum fastlagda för årets klubbtävlingar, tävlingsveckan, IVT Open och press för Lokalföreningen Open. Titta på vår tävlingssida så får du mer information. Obs att Tävlingskalendern i GIT uppdateras efterhand!

Kontantfritt i Receptionen från 1 mars 2018

Degeberga Widtsköfle Golfklubb blir kontantfritt från 1 mars 2018. Vi följer trenden hos andra golfklubbar och mindre handelsföretag –  vi värnar om vår personals säkerhet dygnet runt. Vi är säkra på att våra gäster har förståelse för detta och vi ser också att kontanthanteringen har minskat mycket de senaste två åren – allt fler vill använda kort- eller Swish-betalning.

IVT Open 2018 spelas 2 juni på DWGK

Boka redan in lördag 2 juni 2018 för IVT Open på DWGK! Vi arrangerar för fjärde året i följd den mest populära och omtyckta tävlingen i klubbens historia. Vi spelar greensome i 2-mannalag – men de flesta priserna lottas ut!

Håll utkik efter mer information und3r våren – men reservera redan nu datumet i din almanacka!

Receptionen stängd från 22 dec 2017 tom 8 jan 2018

Restaurangen håller stängt över helgerna

Från 18 dec 2017 stänger golfrestaurangen och öppnar igen 22 jan 2018. Välkomna tillbaka!

Restaurangen har öppet på vardagar men stänger från v 46 på helgen

Men – om ni bokar bord – serveras julbrunch helgen 2 – 3 dec 2017!

Passa på att göra en go säsongsavslutning!

Lille Brink Cup 2017 avgjort

Tomas Nilsson står som stolt segrare i årets upplaga av Lille Brink Cup! Läs om den dramatiska finalmatchen – klicka här!

Fars Dag 12 nov 2017 på Golfrestaurangen

Golfrestaurangen arrangerar middag på Fars Dag 12 november. Boka bord så snart som möjligt, det blir rusning!!!
Se mer på Golfrestaurangens sida!
Välkomna!