Damernas måndagsgolf 26 augusti – OBS!

Måndagen den 26 augusti är vi välkomna att delta i spelet med Skepparslövs damer efter lunch på Skepparslövs Gk, då vi inte har några starttider där på fm. Kolla på deras hemsida när de går ut. De som hellre spelar på morgonen träffas 8.45 på Degeberga för vanlig måndagsgolf. Ingen anmälan behövs.

Gunilla Karlsson

BOA damer kommer till DWGK 2 sep istf 21 aug kl 09:00

Damernas utbyte med BOA Olofström är flyttat till måndagen den 2/9. Vi samlas kl 9.00 då de som önskar tar en fika med gästerna och informeras om dagens tävlingsform, poängbogey i valstakt med spelare från båda klubbarna. Spelet startar kl 9.36
och prisutdelningen äger rum i samband med en gemensam lunch. De som önskar äta buffé till en kostnad av 110 kr, där fikat före också ingår, antecknar detta på anmälningslistan på klubben.

Gunilla Karlsson

Klubbmästerskapet 2019 avgjort!

Grattis till klubbmästare Magnus Persson som kom in på fantastiska 222 slag efter 54 hål!

Klicka för att läsa mer!

ÅRETS GOLFFEST – KLUBBMÄSTERSKAPET – sillamacka till alla deltagare!

Alla medlemmar i DWGK kan ju vara vara med att spela Klubbmästerskapet KM den 17 och 18 augusti – inte bara de som har singelhandicap! Vi tävlar om både brutto- och nettotitlar i alla åldersklasser.

Open spelar 36 hål på lördagen och alla övriga klasser spelar 18 hål.

På söndagen spelar alla klasser 18 hål och vi följer avslutningen med spänning om vem som blir årets klubbmästare på sen söndagseftermiddag.

Vi avslutar tillsammans i klubbhuset med sillamacka som klubben bjuder alla deltagare i KM på!

Välkommen med din anmälan på Min Golf eller till Receptionen 044-355035 / info@dwgolfklubb.se

Nya klubbtröjor – finns i Receptionen inom kort

Nu kommer det snart att finnas nya klubbtröjor i Receptionen. Tröjorna har vävt klubbmärke i färg som är sytt på vänster bröst – närmast hjärtat!

Damtröjor kommer att finnas i vitt, rött och mörtkt rosa och herrtröjor i vitt, rött och mörkt blått. Juniortröjor kommer att finnas i vitt och rött.

Vår officiella klubbfärg är vit tröja med klubbmärke i färg. Du som spelar seriegolf kan med fördel välja denna kombo – trevligt med likadana klubbtröjor när du representerar DWGK!

Pris vuxen 449 kr (två tröjor för 798 kr fram till 29 sep!). Juniortröjan kostar 299 kr.

Om du redan nu vet vilken färg och storlek du vill ha går det bra att beställa i Receptionen.

Gratis träning för medlemmar – närspel med Måns!

Golfspelet är 65% närspel – därför satsar klubben på att hjälpa medlemmarna att förbättra sina korta slag – chip, pitch, putt och bunkerslag

Onsdagar kl. 13.00-13.55

31 juli samt 7 och 21 aug.

Lördagar kl.13.00-13.55

3, 10 och den 24 aug.

Anmäl dig på lista eller kontakta Receptionen 044-355035 / info@dwgolfklubb.se

Samling vid bollmaskinen/ Välkomna!

Grillparty på Golfkrogen på lördag 27 juli

På lördag ordnar Golfkrogen GRILLPARTY – kanonpris 149:- – från kl 13!

Välkomna!

Juniorernas sommarläger avslutat. FULLBOKAT!

På lördagen 20 juli avslutades juniorernas sommarläger på DWGK. Klicka här så kan du läsa mer om juniorernas upplevelser!

DWGK Tävlingsvecka avslutad

Klubbens tävlingsvecka är nu avslutad med bra deltagande även om vi gärna ser att fler klubbmedlemmar kommer till de fina arrangemangen Tävlingskommittén fixar! Fullständiga resultat ser hittar du på Min Golf, men på länkarna nedan hittar du bilder på pristagare!

Krögarens klubba tisdag 9 juli

Widtsköfle Slott Bästboll torsdag 11 juli

Sparbanken Skåne Foursome söndag 14 juli

Vi ser fram emot nästa års tävlingsvecka!

Juniorlägret fullbokat 17 – 20 juli

Juniorernas sommarläger 17 – 20 juli är fullbokat, men vi kommer at ha en reservlista så att vi kan kontakta de som står på listan om vi får återbud eller sjukdomsanmälningar. Kontakta Receptionen tel 044-355035 eller epost info@dwgolfklubb.se. Klicka här om du vill läsa mer om sommarlägret.

Välkommen!