Sommarläger 19 – 22 juli för våra juniorer

Juniorsektionen ordnar sommarläger 19 – 22 juli på klubben. Läs mer och ladda ner inbjudan på vår Juniorsektion-sida!

Nytt spelschema i Lille Brink Cup

På grund av förändringar i grupp 2 finns ett nytt spelschema nu för gruppspelet i Lille Brink Cup. Klicka här så ser du det!

Om du klickar här ser du all information om Lille Brink Cup 2017.

Lycka till!

Juniorträningen Midsommardagen 24 juni flyttad!

Vi flyttar juniorträningen 24 juni (Midsommardagen) till söndag 25 juni – samma tid och plats!

Om frågor – kontakta någon av dina juniorledare!

Skandia Cup Klubbkval för juniorer på DWGK

Skandia Cup Klubbkval spelas på DWGK söndag 25 juni 2017!

Du som inte är junior – kom till klubben och titta på framtiden!

Välkomna!

Lokala regler uppdaterade 2017-05-29

Våra lokala regler för Slottsbanan är uppdaterade och godkända av Skånes Golfförbund. Reglerna går att öppna som pdf och du kan skriva ut om du önskar.

Reglerna finns också anslagna i Receptionen på klubben samt på anslagstavlan som du passerar på väg till första tee!

IVT Open 2017 avgjort

Årets roligaste tävling avgjordes i strålande golfväder och med 144 glada golfare på startlinjen!

Lille Brink Cup 2017 – lottningen är klar!

Nu är lottningen till Lille Brink Cup 2017 klar!

Vi är 33 medlemmar som skall göra upp om äran att få pokalen vid vårmötet 2018. Försvarande mästare är Måns Lundberg.

Klicka på länken så kommer du att hitta gruppindelning, spelschema, slutspelträd och kontaktlista och du hittar också datum då respektive omgång skall vara färdigspelad!

Glöm inte att betala tävlingsavgiften 100 kr till Receptionen innan första start!

Tävlingsledare i år är Gunilla Karlsson!

Lille Brink Cup – förlängd anmälningstid till 20 maj 2015

Anmälningstiden till Lille Brink Cup – vår matchspeltävling – är förlängd till 20/5! Tveka inte att anmäla dig till en väldigt rolig spelform och tävling som löper över i stort sett hela säsongen! Se mer på hemsidan!

Anmälan på lista i Receptionen eller ring 044-355035. Det går också bra att skicka ett e-postmeddelande till info@dwgolfklubb.se

Lille Brink Cup – förlängd anmälningstid

Anmälningstiden till Lille Brink Cup – vår matchspeltävling – är förlängd till 2/5! Tveka inte att anmäla dig till en väldigt rolig spelform och tävling som löper över i stort sett hela säsongen! Se mer på hemsidan!

Tisdagsgolf 18 april 2017

Årets fjärde deltävling i den populära Tisdagsgolfen spelades tisdagen den 18 april. 26 herrar kom till start och segrade gjorde John Ingvarsson med finfina 72 nettoslag, tätt följd av Claes Wiberg och Kennert Andersson.