Toaletterna ute på banan stängda för säsongen

Banan är spelbarn, men toaletterna ute på banan och vatten är avstängt för säsongen.
Dock är toaletten och vattnet vid stugan, hål 13, öppet.

Nytt handicapsystem 2020

Från 1 mars 2020 gäller ett nytt handicapsystem som medför att alla nationer tillämpar samma system för golfen. Du kan läsa om allt det nya på Golfförbundets hemsida – klicka här så kommer du till informationen. Du kan också ladda ner och gå igenom ett gediget utbildningsmaterial som Golfförbundet har utarbetat genom att klicka här.

Golfhäftet – Black Friday kampanj 25 nov – 1 dec

Exklusivt erbjudande till medlemmar i Degeberga Widtsköfle Golfklubb

Köp Golfhäftet 2020 på klubben och få alla Black Friday erbjudanden! Observera at du måste beställa mellan 25 nov och 1 dec för att få alla kampanjerbjudanden! Enklaste sättet är att skicka ett mejl till info@dwgolfklubb.se och tala om vad du vill ha – klubben hjälper sedan till så att ditt Golfhäfte registreras på rätt sätt!

Prislista kampanj

1 st Golfhäfte 2020                 495 kr    Du får 1 månad Storytel/Ztory samt Golfhäftet Plus på köpet (värde 398 kr)

2 st Golfhäftet 2020               990 kr    Du får dessutom välja en gåva (handske, handduk eller strumpor)

Välkommen att höra av dig!

Självplock på rangen

From 14 november är bollautomaten stängd. Det innebär att rangen är öppen och att det blir självplock av bollar. Perfekt möjlighet att träna gratis och få extra motion genom självplock.

Lägesförbättring

Lägesförbättring på fairway och i bunker (1 klubba, inte närmare hål). I bunker får du t.e.x. lyfta och göra ren bollen, kratta sanden och sedan placera bollen. Passa på att träna bunkerslag från nykrattad sand!

Lille Brink Cup avgjord

Lille Brink 2019 har avgjorts i en som vanligt rafflande och välspelad final inför 100-tals exalterade åskådare som kantade banan då finalen avgjordes (skämt)! Klicka här för att läsa om den spännande upplösningen!!

Damernas måndagsgolf kl 10:00 från 7 oktober

Damernas måndagsgolf flyttas så att första start är kl 10:00 från 7 oktober. Chans att det blir lite varmare och torrare då! Samling kl 09:45 för att lotta bollar. Se också på Damsektionens sida – klicka här!

DWGK Damer kat 3 vinner sin serie!

Grattis till våra damer som vinner Skåneserien Kat 3 vid finalen på Abbekås GK onsdag 18 sep 2019! Klicka här eller på bilden för att läsa mer om den rafflande slutstriden!

DWGK H70 vinner sin serie och går till Div 2

Grattis till vårt herrlag i div 3 NO som vinner sin serie och går till div 2 nästa år! Klicka här eller på bilden för att läsa mer!

Tisdagsgolfen 2019 avgjord

Prisutdeling i tisdagsgolfen gick av stapeln på Ystad GK tisdag 17 sep där pristagarna hyllades efter en härlig (!!) runda golf spelades i mycket kraftig blåst, och god lunch. Klicka här eller på bilden för att läsa mer!