Höstmötet

Lugnt Höstmöte

Med ett 30-tal medlemmar närvarande avverkades Höstmötet. Styrelsens förslag antogs, vilket gjorde att budget och verksamhetsplan fastställdes. Oförändrade årsavgifter förutom greenfeemedlemskapet som nu är 595 kr. Då ingår inte längre greenfeecheckar. Ordinarie greenfee höjs till 480 kr, samtidigt som Sydpoolenpriset blir 325 kr.

Ordförande omvaldes för ett år. Nya i styrelsen är Morgan Johnsson (tidigare suppleant) och Stefan Lewandowski. Ny suppleant är Karin Montén. Ordförande avtackade Mikael Rahm och Gunnar Perminger som efter gediget arbete nu lämnar styrelsearbetet.

I samband med Höstmötet prisades klubbmästarna Tomas Nilsson (H60) och Niclas Nilsson (H50). Damsegraren Gunilla Karlsson, befann sig utomlands.

Tomas Nilsson – klubbmästare 2018 Herrar Open

Gunilla Karlsson – klubbmästare 2018 Damer Open

Golfrestaurangen stängd för säsongen

Golfrestaurangen är nu stängd för säsongen. Begränsad självservering finns i uterummet under vintern.

Håll utkik på hemsidan för att se när restaurangen öppnar igen under säsongen 2019!

Välkomna!

Klubbmästerskapet avgjort!

Grattis till Tomas Nilsson – årets klubbmästare i Open Herrar.

Grattis också till Gunilla Karlsson – klubbmästare i Open Damer.

Klicka för foto och resultatbild!

DWGK Vintertour 2018

NYHET

Välkomna att spela DWGK Vintertour 2018! Vi spelar tävling på söndagar med första start 09:30. Alla – damer, herrar och juniorer – medlemmar och gäster från andra klubbar är välkomna! Efter rundan grillar vi korv och umgås en stund – och deltar i prisutdelningen!

Välkomna till en trevlig aktivitet öppen för alla!

Klicka här för att läsa mer!

Företagsgolfen avgjord

Lag Eltjänster tar sin andra inteckning i vårt fina vandringspris. 2018 blev det en överlägsen seger i finalspelet över 18 hål för Hans-Inge och Mats. Inför finalen hade tre lag chansen till seger och Golvtjänst i Degeberga gjorde en tapper insats, men fick se sig besegrade. Lokalföreningen i Brösarp gjorde också en bra final och kom på tredje plats.

Företagsgolfen spelas på Slottsbanan som lagtävling nio hål fyrboll bästboll slaggolf hcp i tre deltävlingar från Maj till Augusti. Finalen spelas i September över 18 hål. Deltagare i tävlingen är klubbens sponsorer och samarbetspartners.

vi önskar alla tidigare och nya sponsorer välkomnap tillbaka till en ny trevlig och spännande tävling 2019!

Sponsorgruppen DWGK

Radio Kristianstad på DWGK

Lyssna på reportage i Radio Kristianstad – DWGK uppmärksammas för arbetet med att skänka högruffar till djurfoder. Klicka på länken så kan du lyssna på hela reportaget!

Våra högruffar blir till djurfoder – skördas fredag 13 juli

DWGK skänker högruffarna till djurfoder. Vi drar vårt ”strå till stacken” och räddar ett antal djur från nödslakt. Vår bana kommer att få ett annorlunda utseende fram till nästa säsong, men då hoppas vi också att högruffarna är tunnare och mer hanterliga!

Du som oroat dig för att bli av med bollar har nu ett ypperligt tillfälle att prova denna annorlunda bana. Skulle du trots våra breda fairways hamna i ruffen, är det enklare än någonsin att hitta bollen och ta sig därifrån!

Fototävlingen vinns av Stefan Lewandowski

Så är fototävlingen avgjord! Stefan Lewandowski vinner greenfee för sin fina bild av DWGK i sommarskrud! Grattis och tack för de fina bilderna som kommer att visas på vår hemsida, på Facebook och Instagram.

Vinnande bild (klicka på bilden för att se större bild och övriga bidrag från Stefan!

Årets klubbmästerskap spelas 29 – 30 sep 2018

Vi spelar klubbmästerskapet på DWGK helgen 29 – 30 sep 2018. Håll ögonen öppna för mer information! Bokningen i GIT på Min Golf kommer att vara öppen från v 24.

Välkomna!

Erbjudande från Ronneby Brunn

Medlemmar i DWGK erbjuds ett paket med golf, övernattning, frukost och middag på Ronneby Brunn. Passa på att boka en minisemester där ni spelar Ronneby GK eller Carlskrona GK!

Klicka här för att ladda upp erbjudandet!