Kontantfritt i Receptionen från 1 mars 2018

Degeberga Widtsköfle Golfklubb blir kontantfritt från 1 mars 2018. Vi följer trenden hos andra golfklubbar och mindre handelsföretag –  vi värnar om vår personals säkerhet dygnet runt. Vi är säkra på att våra gäster har förståelse för detta och vi ser också att kontanthanteringen har minskat mycket de senaste två åren – allt fler vill använda kort- eller Swish-betalning.

IVT Open 2018 spelas 2 juni på DWGK

Boka redan in lördag 2 juni 2018 för IVT Open på DWGK! Vi arrangerar för fjärde året i följd den mest populära och omtyckta tävlingen i klubbens historia. Vi spelar greensome i 2-mannalag – men de flesta priserna lottas ut!

Håll utkik efter mer information und3r våren – men reservera redan nu datumet i din almanacka!

Receptionen stängd från 22 dec 2017 tom 8 jan 2018

Restaurangen håller stängt över helgerna

Från 18 dec 2017 stänger golfrestaurangen och öppnar igen 22 jan 2018. Välkomna tillbaka!

Restaurangen har öppet på vardagar men stänger från v 46 på helgen

Men – om ni bokar bord – serveras julbrunch helgen 2 – 3 dec 2017!

Passa på att göra en go säsongsavslutning!

Lille Brink Cup 2017 avgjort

Tomas Nilsson står som stolt segrare i årets upplaga av Lille Brink Cup! Läs om den dramatiska finalmatchen – klicka här!

Fars Dag 12 nov 2017 på Golfrestaurangen

Golfrestaurangen arrangerar middag på Fars Dag 12 november. Boka bord så snart som möjligt, det blir rusning!!!
Se mer på Golfrestaurangens sida!
Välkomna!

Klubbmästerskapet avgjort

Grattis till Evelina Johnsson som vinnare i KM Damer Open och Juniorklassen (178 slag / 2 ronder) och Tomas Nilsson som vann KM Herrar Open (235 slag / 3 ronder).

Se bilder på hemsidan!

OBS Ändringar i Slutspel Lille Brink Cup 2017 p.g.a. skador!

Nytt gruppspelreultat och nytt slutspelträd i Lille Brink Cup p.g.a. skador. Klicka här för att se uppdaterat resultat och slutspelträd!

Lille Brink Cup Slutspel 2017

Nu är slutspelet i Lille Brink Cup 2017 lottat och klart!

Klicka här för att läsa mer och ladda ner slutspelsträd och kontaktlista. Som vanligt ansvarar den person som står först i en match för att kontakta sin medspelare och stämma av tid för match. Sista matchdag framgår av slutspelsträdet.

Lycka till!