OBS Ändringar i Slutspel Lille Brink Cup 2017 p.g.a. skador!

Nytt gruppspelreultat och nytt slutspelträd i Lille Brink Cup p.g.a. skador. Klicka här för att se uppdaterat resultat och slutspelträd!

Lille Brink Cup Slutspel 2017

Nu är slutspelet i Lille Brink Cup 2017 lottat och klart!

Klicka här för att läsa mer och ladda ner slutspelsträd och kontaktlista. Som vanligt ansvarar den person som står först i en match för att kontakta sin medspelare och stämma av tid för match. Sista matchdag framgår av slutspelsträdet.

Lille Brink Cup 2017 – resultat gruppspel

Gruppspelet är avslutat – klicka här så kan du se och ladda upp resultatet!

Grattis till alla duktiga golfspelare som går vidare till slutspel!!

Henke Golfmus – Henrik Stensons bok för barn

Vi säljer Henrik Stensons bilderbok för barn 6 – 9 år på klubben för 150:-. Klicka här för mer information!

Golfspelaren i Centrum

Snart kommer en ny enkät till 1/3 av våra medlemmar! Ta er tid att svara på enkäten eftersom resultatet är ett viktigt verktyg för att fortsätta förbättra vår golfklubb!

Sommarläger 19 – 22 juli för våra juniorer

Juniorsektionen ordnade sommarläger 19 – 22 juli på klubben. Läs mer och kolla bilder på vår Juniorsektion-sida!

Nytt spelschema i Lille Brink Cup

På grund av förändringar i grupp 2 finns ett nytt spelschema nu för gruppspelet i Lille Brink Cup. Klicka här så ser du det!

Om du klickar här ser du all information om Lille Brink Cup 2017.

Lycka till!

Juniorträningen Midsommardagen 24 juni flyttad!

Vi flyttar juniorträningen 24 juni (Midsommardagen) till söndag 25 juni – samma tid och plats!

Om frågor – kontakta någon av dina juniorledare!

Skandia Cup Klubbkval för juniorer på DWGK

Skandia Cup Klubbkval spelas på DWGK söndag 25 juni 2017!

Du som inte är junior – kom till klubben och titta på framtiden!

Välkomna!

Lokala regler uppdaterade 2017-05-29

Våra lokala regler för Slottsbanan är uppdaterade och godkända av Skånes Golfförbund. Reglerna går att öppna som pdf och du kan skriva ut om du önskar.

Reglerna finns också anslagna i Receptionen på klubben samt på anslagstavlan som du passerar på väg till första tee!