Ett slag för Cancerfonden

Lördagen 25 maj 2019 spelade vi Ett slag för Cancerfonden.

Tävlingen avgjordes på en utmärkt bana i bra golfväder, lite moln, lite sol och lagom vind.

Samtliga intäkter från tävlingen går oavkortat till Cancerfonden, såväl anmälningsavgift som greenfee. 48 tävlande gav sitt bidrag och klubben gör en inbetalning på 12 000 kr till Cancerfonden vilket är bättre än 2018!

Resultat från tävlingen ser du på Min Golf.

Segrade gjorde Göran Lindwall och Håkan Nilsson från Ekholmsnäs Golfklubb. Dom får spendera ett golfdygn på Ronneby Brunn. Grattis!

På andra plats kom Mattias Grenander och Mats Nilsson från DWGK som får göra ett golfbesök på Lydinge Resort! Grattis till er också!

Tredjepristagare blev Magnus Dahl och Stefan Tuvesson från Kristianstad Golfklubb. Grattis!

Stort tack till alla sponsorer som skänkt priser till årets tävling och till lotteriet. Tack också till Bankommittén och banarbetarna som fixat till en alldeles utmärkt bana samt till tävlingsledningen för en väl genomförd tävling!

Vi ses igen till nästa år!

Varje år får över 60 000 personer i Sverige cancer.

Hur många som är golfspelare vet vi inte, men ert stöd till svensk cancerforskning hjälper dem att komma tillbaka till livet – och golfbanan. Välkommen att arrangera tävlingen där målet är större än själva idrottsprestationen. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Björn Hellström
Cancerfonden

Vår klubb kan rädda liv. Och ha roligt på vägen. Genom att arrangera tävlingen Ett slag för Cancerfonden stärker vi klubbens gemenskap, skänker en extra dimension till tävlingsmomentet – och medverkar i kampen mot cancer. Tävlingen genomförs för 29:e året i rad och totalt har vi spelat in otroliga 40 miljoner till svensk cancerforskning, varav 1,2 miljoner spelades in av 58 klubbar 2018.

Den golfklubb som samlar in mest pengar till Cancerfonden och svensk cancerforskning vinner. Och vi hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med, så det finns inga begränsningar om att man måste vara medlem i just er klubb. Vinnande klubb kommer att uppmärksammas på flera olika sätt i Cancerfondens kanaler som ses av många hundra tusen personer varje dag.

Ni som deltagit tidigare vet att det här är en tävling med mycket hjärta. En tävling som bjuder på många skratt mitt i det allvarsamma syftet. Välkommen att vara med igen. Och till er som inte tidigare varit med – tävlingen är en gyllene chans att förena nytta med nöje och möjlighet att engagera medlemmarna i en fråga som berör så gott som alla.

Tack för ditt stöd i kampen mot cancer!