DWGK Vintertour 2018

Och vinnaren är.......

DWGK Vintertouren är avgjord

Vinnare söndag 25 november:
Klass 1
1 Stefan Tuvesson                (69)
2 Micke Rahm                         (73)

Klass 2
1                           Niclas Svensson                          (69)

Vintertouren totalt ”Order of merit”

Klass 1
1                           Stefan Tuvesson                        (210) -6
2                           Micke Rahm                                 (211) -5
3                           Rune Svensson                              (216)  E

Klass 2
1                           Niclas Svensson                          (207) -9
2                           Thomas Bergenholtz                (223) +7
3                           Carl-Gustav Runtorp                 (224) +8

Från vänster: Anders Öhman, Rune Svensson, Stefan Tuvesson, Micke Rahm och Niclas Svensson.

Ett stort grattis till vinnarna i tourfinalen och framförallt ett stort grattis till vinnarna av ”DWGK Vintetour – Order of Merit”.

Vi har fått uppleva mycket bra golf, mycket bra framsteg för golfspelarna och många härliga skratt på vägen dit!

Tävlingsledningen under ”tourens” gång noterat imponerande resultat på fantastiskt fina greener och en golfbana som få golfklubbar i Sverige kan, vill eller förmår leverera under senhöst på gräns till vinter! Stort tack från tävlingsledningen till banpersonalen!

Tävlingsledningen och Degeberga-Widtsköfle GK skickar ett stort tack till samtliga deltagare i DWGK Vintertour och önskar alla välkomna åter.

Frågan om en formaliserad Vår-tour är aktualiserad som uppvärmning inför nästa säsong. Intresseanmälningar emottages tacksamt (skicka till info@dwgolfklubb.se).

DWGK Vintertour återkommer 2019 och kommer att starta i oktober. Håll utkik efter informationen!
Degeberga-Widtsköfle GK.

Fortsätt att spela golf!
Vintertouren fortsättning ”light” rullar på så länge vädret tillåter. Samling vid ”pumpen”  9,30 Söndagar. Ingen GIT, ingen tävlingsanmälan, vi träffs spontant och spelar golf tillsammans.
Välkomna!