DWGK Vintertour 2018

Och vinnaren är.......

Deltävling 1

I deltävling 1 som spelades söndag 14 oktober 2018 – i strålande sol och på en jättefin höstbana- segrade Micke Rahm på fina 67 slag!

Deltävling 2

2018-10-21 noteras åter fina resultat på en torr och fin bana i utmärkt golfväder, det rullar på finfint.

Vinnare i klass 1 Rune Svensson (69), tvåa Stefan Tuvesson (71) och trea Stefan Kallur (71) Grattis till er!

I klass 2 övertygade Niclas Svensson på fina (66) för första plats. Grattis!

Tvåa blev Thomas Bergenholtz (68) och trea Lennart Rilheim (70) – även ett stort grattis till er!
Vår tour fortsätter – nästa tävling spelas söndagen den  28/10.

Deltävling 3

Idag 2018-10-28 levde vi upp till namnet! Första bollarna gick ut i snöväder och halkade omkring under de första hålen. Sedan klarnade det upp och blev riktigt fint. Tack till alla som trotsade vädret och kom till start.

Nästa söndag lovar man 13-14 grader varmt och då tänder vi kolgrillen och serverar grillad korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök.

Pristagare idag klass A

Tomas Nilsson 72 , Stefan Kallur 72 och Mikael Rahm 77 slag netto

Klass B

Marcus Lovén 72, Lennart Rilheim 78 och Nicklas Sjöberg 79 slag netto

Deltävling 4

Avgjordes söndag 4 nov 2018

Segrade i Klass A gjorde Rune Svensson och Anders Öhman på fina 72 slag.

Niklas Svensson vann B-klassen på 72 slag före Carl-Gustaf Runtorp

Stort tack till grillmästare Jan-Erik Källström.

Se Min Golf/ GIT för fler resultat!

Välkommen till DWGK Vintertour 2018

Välkommen till en trevlig golfaktivitet för alla damer, herrar och juniorersom vill utmana sig själv och andra oavsett väder!

DWGK är klubben som skapar trivsel och hyllar golfens klassiska grunder!

Speldagar

Söndag 14, 21, 28 oktober och november 4, 11, 18, 25.

Första start kl 09:30.

Tävlingsform och klassindelning

Tävlingen avgörs i två klasser (18 hål, ordinarie greener).

Klass 1: Hcp 15,2 eller lägre för herrar och 13,9 för damer. Klass 1 spelar slagtävling (vi hålar ut) med handicap

Klass 2: Hcp 15,3 – 36,0 spelar slaggolf(hålets par + 5 slag) med hcp.

Vid varje speltillfälle avgörs en deltävling med prisutdelning vid varje speltillfälle.

Resultaten från alla deltävlingar ingår i en Order of merittävling där de tre bästa resultaten av sju möjliga räknas. Lägsta sammanlagda resultat är vinnare. Spelaren avgör hur många tillfällen man deltar. Om spelare sänker/höjer sin hcp så kvarstår man ändå i den klass man deltog i vid första speltillfället. Totalsegrarna koras i samband med sista omgången.

Vid lika resultat avgör lägsta exakta hcp.

Anmälan

Anmälan via min golf / GIT. Gäster kan ringa till Receptionen 044-355035 under öppettider (se hemsidan) – eller skicka e-post till info@dwgolfklubb.se. Bekräftelse på anmälan kommer via GIT. Vid inställd tävling (väderförhållanden) meddelas spelare via e-post.

Startavgifter

Medlemmar 60kr, gäster 185kr inklusive greenfee 125 kr.

Startavgiften betalas kontant till tävlingsledningen innan start.

Greenfee kan betalas genom Swish nr.  123  213 60 59 (betalningen visas för tävlingsledningen vid start).

För att krydda tillvaron i höstkylan ingår en grillad korv med bröd efter avslutad runda. Extra korv 20 kr, kaffe 10 kr och lättöl 10 kr.

Tävlingsledning

Björn Nilsson                      tel: 0706 22 93 68              Epost: bjorn01_nilsson@bredband.net

Tomas Nilsson                    tel: 0735 77 30 66               E-post: tomasnilsson@outlook.com

Gunnar Perminger             tel: 0703 72 92 45              E-post: gunnar.perminger@swipnet.se

VÄLKOMNA!

Klicka på inbjudan så kan du ladda ner, skriva ut och ha den tillgänglig i bagen, bilen och på frukostbordet!