Företag

Ett samarbete med oss är en värdefull marknadsinvestering

Vi har stor flexibilitet i våra erbjudanden till dig som blivande partner. Vår golfbana besöks varje år av många gäster och exponeringen kan hjälpa till att skapa kundkontakt. Spela golf med kunder, leverantörer, medarbetare eller vänner och bekanta. Utnyttja våra konferensmöjligheter och restaurang eller våra erbjudanden om träning och Grönt Kort utbildning! Kontakta oss i Receptionen, på epost info@dwgolfklubb.se eller ring till 044-355035 för en förutsättningslös diskussion!

Välkommen

Anmäl ert lag till Företagsgolfen

Vi spelar tre deltävlingar i Maj, Juni och Augusti i 2-mannalag, bästboll, handicap över 9 hål på DWGK. Finalspel i Sept över 18 hål på DWGK. Lunch och fika ingår. Greenfee checkar på prisbordet – och ett fint vandringspris från Åhus Glashytta till segraren.

Segrare i 2017 års Företagsgolf blev Eltjänster i Degeberga (lag 1).

På bilden ses Mats som för dagen värvat Måns som spelpartner. Laget har gjort en gedigen insats under alla 4 tävlingarna och i finalrundan var det inget snack – och det var inte enbart Måns förtjänst!!!

Grattis!

Planera redan nu för Företagsgolfen 2018! Du kan läsa hur tävlingen går till i reglerna för 2017 – vi planerar inte för några ändringar. Kallelse till speldagar 2018 kommer att dyka upp här så småningom och som vanligt får våra samarbetspartners ett brev i god tid!

Tävlingsregler DWGK företagsgolf 2017